Γιάννης Φλωρινιώτης: Συγκινεί ο γιος του – «Αν ξαναγεννιόμουν, τον ίδιο πατέρα θα ήθελα»

Συντάκτης: Newsroom

8 Ιουνίου 2023 11:25

Γιάννης Φλωρινιώτης: Συγκινεί ο γιος του - «Αν ξαναγεννιόμουν, τον ίδιο πατέρα θα ήθελα»

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έφυγε από την ζωή σκορπώντας την θλίψη στην οικογένειά του. Ο γιος τoυ, Νίκος Φλωρινιώτης, μίλησε στο «Πρωινό» για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του και τις τελευταίες του στιγμές.

«Ήταν πάρα πολύ χάλια τις τελευταίες ημέρες. Ειδικά εγώ που τον είδα, τρόμαξα γιατί δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. Όμως ήταν καλά, έμπαινε στο Facebook, έκανε like, ανέβαζε τις αναρτήσεις του. Χαιρέτησε την νοσοκόμα κι έπαθε ανακοπή. Έπεσε το οξυγόνο του πάρα πολύ. Σηκώθηκε να πάει τουαλέτα και τον βρήκαν στο πάτωμα. Ήταν διασωληνωμένος, είχε παλμούς, αλλά δεν μας έδιναν πολλές ελπίδες.

Το μόνο που στενοχωρήθηκα, είναι ότι δεν προλάβαμε να είμαστε εκεί τις τελευταίες του στιγμές. Ήθελα να του πω πόσο τον αγαπώ κι ότι αν ξαναγεννιόμουν τον ίδιο πατέρα θα ήθελα. Ήταν τόσο καλός άνθρωπος» ανέφερε συγκινημένος ο Νίκος Φλωρινιώτης.

«Η αυριανή ημέρα ήταν δύσκολη. Είμαστε σε άθλια κατάσταση κι εγώ και τα αδέρφια μου. Ήταν άρρωστος, αλλά δεν το περιμέναμε. Θα μπορούσε να ζήσε λίγα χρόνια ακόμα. «Έφυγε» πολύ ξαφνικά».