Γιάννης Καλλιάνος: δύσκολες ώρες για τον μετεωρολόγο – Νοσηλεύεται ο αδερφός του με κορονοϊό

Δημοσιεύθηκε: 27 Ιανουαρίου 2021 14:20
Γιάννης Καλλιάνος: δύσκολες ώρες για τον μετεωρολόγο - Νοσηλεύεται ο αδερφός του με κορονοϊό

Ο μετεωρολόγος εξήγησε μέσα από το Facebook πως η κατάσταση είναι κρίσιμη, αφού ο αδερφός του δεν μπορεί καν να μιλήσει κανονικά λόγω των αναπνευστικών προβλημάτων.

«Προσπάθησα να μη μιλήσω όλες αυτές τις μέρες γιατί ψυχολογικά δεν είμαι καθόλου καλά αλλά ο θυμός μου είναι μεγάλος προς τους αρνητές της μάσκας και όλους όσοι πιστεύουν ότι δεν υπάρχει κορονοϊός.
Ο αδερφός μου νοσηλεύεται εδώ και μέρες με κορονοϊό, με παροχή οξυγόνου λόγω έντονης δύσπνοιας, με 40 πυρετό για αρκετές ημέρες, με πνευμονία και τραχειοβρογχίτιδα, με 2 ενδοφλέβιες αντιβιώσεις, με ενδοφλέβια κορτιζόνη και ενέσεις ινσουλίνης γιατί απορρυθμίστηκε εκτός των άλλων και το σάκχαρο του. Επίσης έχει και υγρό στην καρδιά λόγω της λοίμωξης. Ο βήχας είναι έντονος και δεν μπορεί χωρίς το οξυγόνο να κάνει βήμα διότι λαχανιάζει στο δευτερόλεπτο.
Προχθές δεν πήγαινε καλά. Δεν έπεφτε ο πυρετός για 10η μέρα και ο κορεσμός του οξυγόνου του συνεχώς μειωνόταν. Χθες και σήμερα είναι ελαφρώς καλύτερα. «Άκουσε» καλύτερα ο οργανισμός του στην αλλαγή του «κοκτέιλ» αντιβιώσεων που του έδωσαν.
Ευχαριστώ όλους τους γιατρούς που κάνουν τα πάντα! Να τους έχει ο Θεός καλά, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω! Να τους δίνει δύναμη ο Θεός να σώζουν καθημερινά χιλιάδες ζωές σε όλο τον κόσμο.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT