Γιάννης Καπετάνιος: Τρελά ερωτευμένος με θαυμάστρια του!

Συντάκτης: Newsroom

29 Μαΐου 2022 12:30

Γιάννης Καπετάνιος: χειρουργήθηκε στο χέρι και δεν έχει σταματήσει τις παραστάσεις - Τι λέει ο Μάρκος Σεφερλής

Μία ιδιαίτερη αποκάλυψη έκανε ο ηθοποιός Γιάννης Καπετάνιος για την προσωπική του ζωή αλλά και για το γεγονός ότι θα ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο στενός συνεργάτης του Μάρκου Σεφερλή Γιάννης Καπετάνιος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπον και αποκάλυψε πως διατηρεί σχέση με μία θαυμάστρια του.

Μάλιστα ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι θέλει να αποκτήσει σύντομα παιδιά ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του.

Ζείτε έναν έρωτα μεγάλο θαυμάστρια σας… Σωστά;

Σωστά! Την γνώρισα στο θέατρο που είχε έρθει να με δει. Ήρθε στο καμαρίνι, μετά ξαναήρθε μια άλλη φορά. Στη συνέχεια έψαξα και βρήκα ποια είναι και την επισκέφτηκα εκεί που δουλεύει και της πρότεινα να βγούμε και δέσαμε.Είμαστε μαζί από το 2015.

Σκέφτεστε να παντρευτείτε;

Κοίταξε να δεις… Ή μικρός μικρός παντρέψου ή μικρός καλογερέψου (γελάει). Δεν παντρεύομαι. Το επιχείρησα στο παρελθόν και στράβωσε, θα δείξει. Η σύντροφος μου δεν με πιέζει. Αν με πίεζε ίσως και να το είχαμε κάνει.

Παιδάκι θέλετε;

Θέλουμε, ναι. Μακάρι να έρθει, θα γινόμουν πολύ καλός μπαμπάς.

Ο Γιάννης Καπετάνιος σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε αναφερθεί και στις αποκαλύψεις στο χώρο του θεάτρου αλλά μίλησε ονομαστικά για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Με τον Πέτρο ήμασταν συμμαθητές στη σχολή. Ο Φιλιππίδης ήταν καριερίστας. Τα παρέσυρε όλα στο πέρασμά του, ήταν τυφώνας. Προκειμένου να αναδειχτεί και να κάνει αυτό που ήθελε, χρησιμοποιούσε όλα τα μέσα. Δεν τον ενδιέφερε τίποτα

Τα πρώτα χρόνια ήταν πολύ δοτικός. Με φώναζε σπίτι του και τρώγαμε με τους γονείς του, κάναμε παρέα. Από όταν παντρεύτηκε και μετά άλλαξε ρώτα. Ήθελε να κάνει καριέρα και δεν υπολόγισε τίποτα».

Σχετικά με το αν γνώριζε κάτι για όλα όσα ο Φιλιππίδης κατηγορείται, ο Γιάννη Καπετάνιος σημείωσε: «Από το 1996 και μετά έκοψα κάθε επαφή. Δεν ξέρω τι έκανε. Κι εκείνος πάντως, είχε πάρα πολλά νεύρα. Ακόμα και στο σπίτι του ξέσπαγε, στη μαμά του. Δεν βρίσκεις άκρη, απλά φεύγεις».