Γιάννης Κότσιρας: «Φέτος παρακολούθησα το Masterchef για τον Παύλο Χάπιλλο – Αν υπήρχαν περισσότεροι Παύλοι θα ήμασταν καλύτερη χώρα»

Δημοσιεύθηκε: 17 Ιουνίου 2021 19:15
Γιάννης Κότσιρας: «Φέτος παρακολούθησα το Masterchef για τον Παύλο Χάπιλλο - Αν υπήρχαν περισσότεροι Παύλοι θα ήμασταν καλύτερη χώρα»

Ο Γιάννης Κότσιρας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός κι ο άλλος στην ΕΡΤ και μεταξύ άλλων είπε ότι δεν έχει καλή σχέση με την τηλεόραση. Δεν παρακολουθεί ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές, παρά μόνο ταινίες, τηλεπαιχνίδια και … Masterchef για ειδικούς λόγους.

Γιάννης Κότσιρας: «Φέτος παρακολούθησα το Masterchef για τον Παύλο Χάπιλλο – Αν υπήρχαν περισσότεροι Παύλοι θα ήμασταν καλύτερη χώρα.

Έχει επιλέξει να μην ενημερώνεται από την τηλεόραση παρά μόνο να παρακολουθεί ταινίες και τηλεπαιχνίδια. Φέτος, εξομολογήθηκε πως παρακολούθησε και το Masterchef για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

«Έχουμε φάει κόλλημα που είναι και λίγο υποχρεωτικό τα τελευταία χρόνια. Η παραπληροφόρηση έχει βρει τον χώρο της και στην τηλεόραση. Ειδικά, στην καραντίνα ήταν το παράθυρό μας στον κόσμο. Δεν βλέπω καθόλου ενημέρωση στην τηλεόραση. Ούτε ριάλιτι δεν βλέπω. Έβλεπα το Masterchef για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Ο Παύλος ήταν ένας από αυτούς τους λόγους. Είναι ένα από τα διαμάντια που βγήκαν μέσα από την τηλεόραση και θεωρώ ότι αν υπήρχαν περισσότεροι Παύλοι στην Ελλάδα θα ήμασταν μία πολύ καλύτερη χώρα».

Θα πήγαινε ο ίδιος κριτής σε κάποιο talent show;

Η απάντηση του ήταν πως θα πήγαινε αν ήταν μουσικό το θέμα. Τότε θα συμφωνούσε γιατί θα ήταν το αντικείμενό του.