Γιάννης Μπέζος: Αντέδρασε σε ερώτηση για τον Φιλιππίδη – «Τέτοια πράγματα ξεχάστε τα»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

16 Φεβρουαρίου 2023 11:12

Ο Γιάννης Μπέζος παραχώρησε δηλώσεις στους εκπροσώπους των ψυχαγωγικών εκπομπών, στο πλαίσιο της επίσημης πρεμιέρας της παράστασης «Οικόπεδα με θέα», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Οικόπεδα με θέα» συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες τον Γιάννη Μπέζο.

Ο ηθοποιός δέχθηκε ερωτήσεις για μία σειρά από ζητήματα, όμως σε κάποιες προτίμησε να μην δώσει απάντηση.

Για το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με το Προεδρικό Διάταγμα και τις αντιδράσεις των καλλιτεχνών, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής σχολίασε:

«Για να μπεις στη σχολή πρέπει να έχεις βγάλει το λύκειο. Δεν μπορείς να σπουδάζεις τρία χρόνια και μετά από τρία χρόνια να είσαι στο λύκειο. Είναι λίγο παράδοξο.

Υπήρχε ένα κενό που θέλω να πιστεύω ότι καλύφθηκε κι εφόσον έχουμε και την άποψη του προέδρου της κυβέρνησης -πιο πάνω δεν υπάρχει- νομίζω ότι όλοι θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε για να τελειώσει αυτή η ιστορία.

Το ότι γίνονται κινητοποιήσεις δεν είναι κακό, εξαιρώ τις ακραίες φωνές και τις υπερβολές» είπε ο Γιάννης Μπέζος.

Σε άλλο σημείο, είπε: «Όταν παίζουν τα θέατρα είναι γεμάτα. Η δουλειά η δική μας είναι άλμα στο κενό χωρίς δίχτυ ασφαλείας. Και γι’ αυτό δεν μπορούν να την καταλάβουν οι περισσότεροι και δεν χρειάζεται να την καταλάβουν και δεν πρέπει να την καταλάβουν.

Είναι μια ιδιαίτερη δουλειά, πολύ γοητευτική, πολύ σκληρή και πολύ ανταγωνιστική. Σου χαρίζει μεγάλες χαρές και μεγάλες πίκρες».

Στην ερώτηση για το ποια είναι η μεγαλύτερη χαρά που του έχει χαρίσει η δουλειά του, ο Μπέζος αρνήθηκε να απαντήσει λέγοντας: «Δεν απαντάω σε τέτοιες ερωτήσεις, αυτά είναι για τα νέα παιδιά που πρωτοβγαίνουν. Δεν απαντάω σε αυτά».

Επίσης, όταν του τέθηκε ερώτηση για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Μπέζος ήταν απόλυτος, σημειώνοντας: «Τέτοια πράγματα, ξεχάστε τα».

Τέλος, σχετικά με την εκπομπή του στο Open, ο ηθοποιός ξεκαθάρισε: «Προς το παρόν δεν έχει γίνει συζήτηση για του χρόνου».