Γιάννης Μπέζος: Αποκάλυψε ποια φράση τον εκνευρίζει!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

8 Οκτωβρίου 2022 10:40

Ο Γιάννης Μπέζος αναφέρθηκε στην παράσταση «Οικόπεδα με θέα» στην οποία πρωταγωνιστεί, ενώ αποκάλυψε ποια είναι η φράση που τον εξοργίζει.

Ο δημοφιλής ηθοποιός Γιάννης Μπέζος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ για τον ρόλο που παίζουν τα χρήματα στο να επιλέξει εάν θα κάνει μία δουλειά ή όχι.

Εξήγησε πως το οικονομικό κομμάτι δεν ήταν ποτέ ψηλά στα κριτήριά του. «Σκεφτόμουν πάντα λίγο έτσι τώρα έχω φτάσει και σε ένα σημείο που έχω την πολυτέλεια να επιλέγω.

Γενικά δεν ήμουν τόσο πολύ υπέρ του χρήματος, δηλαδή να προτιμήσω μία δουλειά αντί για μία άλλη για να βγάλω λεφτά. Αυτό εννοώ», τόνισε ο ηθοποιός.

Και συμπλήρωσε: «Φαντάζομαι τον εαυτό μου σε αυτό, βεβαίως να είναι και οι συνθήκες της παραγωγής, οι συνάδελφοι και πάνω απ’ όλα το έργο, δεν έχω αντίρρηση να συμμετέχω».

Σε άλλο σημείο, ο πρωταγωνιστής ανέφερε: «Πρέπει να μην παίρνουμε τον εαυτό μας πολύ στα σοβαρά και να καταλαβαίνουμε ότι είμαστε περαστικοί. Θα έρθουν άλλοι μετά από εμάς οι οποίοι θα είναι και καλύτεροι σίγουρα.

Πρέπει να ζούμε, μην αφήνουμε τον χρόνο να φεύγει. Με εκνευρίζει και είμαι τελείως αντίθετος με τη φράση ‘σκοτώνω την ώρα μου’».

Έχουν όλα την τιμή τους ή υπάρχουν και αξίες που δεν διαπραγματεύονται; «Η ελευθερία, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τα ιδανικά δεν μεταφράζονται σε χρήματα. Πρέπει να ζούμε με κάποια ιδανικά για να μπορούμε να συνεννοηθούμε τουλάχιστον, όχι απλώς για να συνυπάρξουμε» απάντησε ο Μπέζος.

Σε ό,τι αφορά τη μουσική εκπομπή που θα παρουσιάσει, ο ηθοποιός ανέφερε: «Δεν είναι καμία πρωτότυπη φοβερή ιδέα. Είναι μια μουσική εκπομπή, ανατρέχουμε σε πράγματα που έχουν αντέξει στο χρόνο όχι σε πράγματα του συρμού» είπε και σχολιάζοντας την τραπ είπε πως δεν την γνωρίζει και δεν έχει ιδέαν ενώ τόνισε πως: «Υπάρχουν μουσικές που είναι της μόδας και είναι χειρότερες από την τραπ».