Γιάννης Μπέζος: «Δε ασχολούμαι καθόλου με τις κριτικές – Οι θετικές είναι πιο ύποπτες από τις αρνητικές»

Συντάκτης: Newsroom

29 Ιουνίου 2022 13:30

Γιάννης Μπέζος: «Δε ασχολούμαι καθόλου με τις κριτικές - Οι θετικές είναι πιο ύποπτες από τις αρνητικές»
Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα σχετικά με την παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες» που εντάσσεται στο φεστιβάλ των «Αισχυλείων».

Ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος σχολίασε μεταξύ άλλων τις κριτικές που έχει δεχτεί για τις δουλειές του στην τηλεόραση και στο θέατρο και αν αυτές τον επηρέασαν.

«Είναι τιμητικό που μας εντάσσουν σε αυτό το πρόγραμμα. Είναι μια ευκαιρία φέτος που είμαστε πιο ελεύθεροι, να γίνουμε και λίγο πιο υπεύθυνοι μαζί με αυτό, ώστε και οι καλλιτέχνες να μπορέσουν να εργαστούν και οι θεατές να παρακολουθήσουν ανενόχλητοι αυτό που θα έρθουν να παρακολουθήσουν», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

«Δεν κάνω αυτή τη δουλειά για να ξεκουραστώ. Επειδή υπάρχει μια τάση να μην κουράζεται κανείς, εγώ θέλω να κουράζομαι», συνέχισε ο ίδιος.

«Με ενδιαφέρει το ίχνος που αφήνει κάθε φορά η δουλειά που κάνουμε, και όχι η προσωπική μου επίδοση. Δε νομίζω ότι έχει κανένα νόημα να σκεφτώ ποιο ήταν το καλύτερό μου και ποιο το χειρότερό μου. Αυτά στην τέχνη δεν υπάρχουν», δήλωσε.

«Δε ασχολούμαι καθόλου με τις κριτικές. Έχω λάβει αρνητικές κριτικές, και πολύ θετικές. Οι θετικές ήταν πιο ύποπτες από τις αρνητικές. Ούτε αυτές ήταν καλές, δεν κατάλαβαν ακριβώς τι είχε γίνει», σημείωσε κλείνοντας ο Γιάννης Μπέζος.