Γιάννης Μπέζος: «Δεν φοβάμαι ποτέ πως θα παρεξηγηθώ»

4 Απριλίου 2022 09:50

Γιάννης Μπέζος: «Δεν φοβάμαι ποτέ πως θα παρεξηγηθώ»

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε στην κάμερα του Όλα Γκουντ για τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί και αποκάλυψε πως δεν φοβήθηκε πως θα παρεξηγηθεί για την συμπεριφορά του, ακόμη και σε νεότερη ηλικία.

Γιάννης Μπέζος: «Δεν φοβάμαι ποτέ πως θα παρεξηγηθώ».

«Γελοιότητα θεωρώ το να δουλευόμαστε μεταξύ μας. Πράγμα το οποίο συνηθίζουμε πολύ στη χώρα μας. Δεν νομίζω ότι αξίζει και τον κόπο να το κάνεις. Άσε που το ψέμα έχει ένα μειονέκτημα καθώς θέλει κόπο. Ενώ η αλήθεια είναι εκεί και είναι προτιμότερο να λες την αλήθεια σου αυτή που είναι παρά να κάνει κάτι άλλο».

«Δεν φοβάμαι ποτέ πως θα παρεξηγηθώ και πάντα λειτουργούσα έτσι, από νέος. Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας αυτό, δεν είναι θέμα που το μαθαίνεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να δημοσιοποιηθεί οτιδήποτε από την προσωπική μου ζωή. Ούτε μία στο εκατομμύριο καθώς αυτό έχει να κάνει με το πόσο εσύ σέβεσαι τον εαυτό σου».

«Δεν φοβάμαι τον θάνατο, με απασχολεί πιο πολύ η ζωή. Αν με ρωτούσατε τι με φοβίζει και με απασχολεί, είναι η αδυναμία η πνευματική ή η σωματική ανεπάρκεια που αυτό είναι ζοφερό»

Έχει συμβεί να διακόψει συνέντευξη

«Έχω διώξει δημοσιογράφο. Έχω κλείσει κασετόφωνο σε άνθρωπο και μάλιστα μεγάλης ηλικίας και πολύ επιφανή που δεν ζει πια. Αλλά δεν θα τον ονομάσω τώρα για να μην γίνει κουτσομπολιό».

Πριν από λίγες ημέρες μιλώντας στην Κυψέλη της ΕΡΤ είχε δηλώσει:

«Προσπαθώ μεγαλώνοντας να μην παίρνω τοις μετρητοίς ό,τι ακούγεται, αν και δεν το είχα ποτέ ιδιαίτερα. Επίσης, μεγαλώνοντας καταλαβαίνεις ότι δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνούμε όλοι μας. Η διαφωνία αιμοδοτεί τη ζωή. Όταν λέω διαφωνία δεν εννοώ ανοησία. Εννοώ η διαφωνία με επιχειρήματα. Μεγαλώνοντας κάνω επιλογές και διακρίσεις με την έννοια ότι διακρίνω με ποιον έχω κάτι να πω. Δεν είναι υποχρεωτικό να συνομιλούμε με όλους τους ανθρώπους. Δεν είναι υποχρεωτικό να είμαστε αγαπητοί με όλους. Είναι υποχρεωτικό να είμαστε τίμιοι. Είναι πιο έντιμο να λες αυτή είναι η θέση μου παρά να κάνεις ότι δήθεν είσαι χαρούμενος με όλους»