Γιάννης Μπέζος: «Δεν μπορεί να με σύρει ο Φιλιππίδης»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

19 Ιανουαρίου 2023 10:14

Απάντηση στα όσα είχε πει σε βάρος του ο Πέτρος Φιλιππίδης κατά την απολογία του στο δικαστήριο έδωσε ο Γιάννης Μπέζος.

Καλεσμένος της Αθηναϊδας Νέγκα βρέθηκε ο πρωταγωνιστής Γιάννης Μπέζος, το βράδυ της Τετάρτης, στο late night που παρουσιάζει η δημοσιογράφος στο Action 24.

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πρόσφατη αναφορά που έκανε για εκείνος ο Πέτρος Φιλιππίδης στη δικαστική αίθουσα.

Ειδικότερα, ο Μπέζος είπε αρχικά: «Δεν με ξαφνιάζει τίποτα και δεν έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι στη διαδικασία της δίκης, είναι μια απολογία και δεν θα έκανα κανένα σχόλιο ούτε και έκανα κανένα σχόλιο. Θέλω να πω όμως ότι δεν με ξαφνιάζει τίποτα γιατί οι άνθρωποι, ο καθένας είναι ξεχωριστός. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί».

Και πρόσθεσε: «Εγώ δεν αισθάνθηκα ότι σύρθηκα από κανέναν. Δεν μπορεί να με σύρει εύκολα και δεν θα με σύρει εύκολα. Δεν είναι αυτό όμως το ζητούμενο. Για αυτό και δεν ήθελα να ασχοληθώ με αυτό για να μη ρίχνω νερό σε έναν μύλο αναπαράγει τέτοια πράγματα. Δηλαδή, έχουμε πολύ πιο βασικές ανάγκες και προβλήματα στα οποία δεν δίνουμε σημασία».

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες ημέρες. κατά τη διάρκεια της απολογίας του στο δικαστήριο, μεταξύ άλλων, ο Φιλιππίδης αναφέρθηκε στον Μπέζο λέγοντας: «Ποιος τα λέει αυτά; Ο Τσαρούχας; Ο Μπιμπίλας; Ο Μπουρδούμης;

Ένας δεν ήρθε μόνος του να μου πει τίποτα! Η Τζένη Διαγούπη που ερχόταν στο γύρισμα και μου έτριβε τα πόδια; Ξαφνικά ανακάλυψε κι αυτή ότι είμαι βιαστής; Θέλουν να ξεχάσουμε το παρελθόν τους!

Εμένα θέλουν να με βγάλουν από το θέατρο. Με έβγαλαν. Δε λέω ότι δε μου στοιχίζει. Με στεναχωρεί. Από την μνήμη και την καρδιά όλου του κόσμου δε θα με βγάλουν ποτέ! Ό,τι κι αν γίνει! Ό,τι κι αν βγάλετε! Εγώ είμαι αγαπητός! Δεν είναι σαν το Μπέζο! Μυστήριος. Με αγαπούν!».