Γιάννης Μπέζος για Φιλιππίδη: «Δεν ξαφνιάζομαι από τίποτα»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

13 Ιανουαρίου 2023 09:00

O Γιάννης Μπέζος ρωτήθηκε για μία αναφορά του Πέτρου Φιλιππίδη προς εκείνον ωστόσο απέφυγε να απαντήσει.

Στην κοπή πίτας του θιάσου της θεατρικής παράστασης «Οικόπεδα με θέα» στο θέατρο Άνεσις, βρέθηκε ο πρωταγωνιστής Γιάννης Μπέζος με τους υπόλοιπους ηθοποιούς και συντελεστές του έργου.

Οι εκπρόσωποι των τηλεοπτικών εκπομπών μίλησαν μαζί του και τον ρώτησαν για την αναφορά που έκανε ο Πέτρος Φιλιππίδης στο πρόσωπό του κατά την απολογία στη δική του.

«Εγώ είμαι αγαπητός, δεν είμαι σαν τον Μπέζο, μυστήριος, με έχουν στις καρδιές τους. Γιατί οι καταγγέλλουσες ήρθαν σε μένα;», είπε χαρακτηριστικά ο Φιλιππίδης.

Ο Μπέζος αρκέστηκε να κάνει το εξής σχόλιο στις τηλεοπτικές κάμερες: «Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο γι’ αυτό. Είναι μια πάγια τακτική μου. Δε θα σχολιάσω τίποτα, δε θα σας απαντήσω σε τίποτα από αυτά. Δεν ξαφνιάζομαι από τίποτα».

O Μπέζος είχε δώσει πρόσφατα συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Φιλιππίδη λέγοντας σαφώς περισσότερα πράγματα σε σύγκριση με χθες.

«Με στενοχωρεί πολύ, πάρα πολύ, δεν το συζητώ. Έχουμε μιλήσει μετά την αποφυλάκισή του. Το ότι μπορεί να ήταν εκρηκτικός ο Πέτρος ήταν γνωστό και είχαμε κάνει πολλές συζητήσεις πάνω σε αυτό το θέμα, αλλά, άλλο αυτό και άλλα αυτά που δικάζονται αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά ο πρωταγωνιστής.

Και πρόσθεσε: «Το ερωτηματικό μου είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Νομίζω ότι θα πρέπει να το δούμε όλοι λίγο πιο ουσιαστικά και να αλλάξουμε λίγο τα μυαλά μας. Ο πυρήνας του προβλήματος επιμένω ότι είναι θέμα παιδείας».

«Οι άντρες καταπίεσαν τον εαυτό τους από στερεότυπα, από παλιές αντιλήψεις. Δεν αφήσαμε τον εαυτό μας ελεύθερο, γιατί η ελευθερία είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να είμαστε αδρανείς και ταυτόχρονα πολύ νευρικοί και μας φταίνε όλα. Το πρόβλημα των αντρών είναι ότι καταπιέζουν πολύ τον εαυτό τους», κατέληξε ο Μπέζος.