Γιάννης Μπέζος: «Τα ριάλιτι είναι πορνό!»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

23 Σεπτεμβρίου 2022 11:00

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τα ριάλιτι, τα οποία χαρακτήρισε πορνό, ενώ έκανε λόγο για υποκρισία και σεμνοτυφία στον χώρο της τηλεόρασης.

Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής Γιάννης Μπέζος μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha για τη μουσική εκπομπή που θα παρουσιάσει στο Open. Επίσης, αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική τηλεόραση και τα ριάλιτι.

«Ο τίτλος της εκπομπής που θα παρουσιάσω είναι ‘Ό,τι αγαπώ’», ανέφερε αρχικά ο Μπέζος και πρόσθεσε: «Δεν με φοβίζουν τα σχόλια και δεν με φοβίζει τίποτα. Ό,τι θέλω θα κάνω.

Θέλουμε να επικοινωνήσουμε κάποια τραγούδια, χωρίς βαρύγδουπα λόγια».

Η εκπομπή θα φιλοξενεί γνωστούς καλλιτέχνες μαζί με την παρέα τους που θα ξετυλίγουν μέσα από τραγούδια, τις δικές τους προσωπικές ιστορίες, με χιούμορ και απρόοπτα.

Κληθείς να σχολιάσει τα ριάλιτι, τα οποία προβάλλονται από την τηλεόραση, ο Μπέζος σημείωσε: «Αυτά είναι πορνό! Το να χώσω ανθρώπους σαν τα ζώα κάπου και να λέω ότι τους αφήνω ελεύθερους να βγάλουν τον εαυτό τους, είναι αστεία πράγματα.

Είναι ένα υποκατάστατο ρωμαϊκών εκδηλώσεων».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην έντονη επαγγελματική δραστηριότητα του κατά την τρέχουσα σεζόν, εκφράζοντας παράλληλα την ενόχλησή του για νέους συναδέλφους του που αποφεύγουν την κούραση. 

«Φέτος δεν ξεκουράστηκα καθόλου. Όταν έκανα αυτήν τη δουλειά δεν την έκανα για να ξεκουραστώ. Όταν ακούω ότι θέλουν να ξεκουραστούν με πιάνει κάτι.

Εγώ θέλω να κουράζομαι. Αυτό με ξεκουράζει. Όταν οι νεότεροί μου λένε ότι κουράζονται το θεωρώ αδιανόητο. Γεννιούνται κουρασμένοι και γι’ αυτό φταίνε και οι γονείς».

Σε άλλο σημείο, ο Μπέζος ρωτήθηκε αν θα συνεργαζόταν με κοπέλα, η οποία έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις.

Και απάντησε ως εξής: «Δεν θα έρθει σε εμένα αυτή η κοπέλα. Έχει τόσες ευκαιρίες να πάει αλλού. Μάλλον δεν παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά όταν το κάνει αυτό. Έχει καταδικαστεί μόνη της».

Τέλος, ο Μπέζος έκανε λόγο για υποκρισία τονίζοντας: «Είμαστε λίγο υποκριτές. Από τη μία δείχνουμε τις κραυγές στο γήπεδο που βρίζουν και από την άλλη μας πιάνει μια σεμνοτυφία μεταξύ 8 – 11 ότι θα χαλάσουμε τα χρηστά ήθη».