Γιάννης Μπέζος: «Τους συμπαθώ τους ανθρώπους, όχι όλους όμως»

16 Ιανουαρίου 2022 20:15

Γιάννης Μπέζος: «Τους συμπαθώ τους ανθρώπους, όχι όλους όμως»

Η Ναταλία Γερμανού υποδέχτηκε στο πλατό του Καλύτερα δε Γίνεται τον Γιάννη Μπέζο, τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και τον Σωτήρη Τσαφούλια. Οι τρεις τους συνεργάζονται  για τη θεατρική παράσταση «Αινιγματικές Παραλλαγές».

Γιάννης Μπέζος: «Τους συμπαθώ τους ανθρώπους, όχι όλους όμως».

«Υποδύεστε, λοιπόν, έναν άνθρωπο ο οποίος είναι αποτραβηγμένος, έναν άνθρωπο ο οποίος είναι πολύ κλειστός και δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους. Γιατί τόσο κόντρα ρόλος, κύριε Μπέζο;» του είπε η Ναταλία Γερμανού κάνοντας χιούμορ.

Ο Γιάννης Μπέζος παραδέχτηκε:  «Τους συμπαθώ τους ανθρώπους, όχι όλους όμως».

«Σας πειράζω. Σας πειράζω, κύριε Μπέζο. Τώρα που σας έχω γνωρίσει λίγο καλύτερα, σας έχω αγαπήσει τόσο πολύ που έχω το θάρρος να κάνω λίγο χιούμορ γιατί ξέρω ότι το εκτιμάτε και έχετε πάρα πολύ». Συνέχισε η παρουσιάστρια.

Ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης είπε για τη συνεργασία τους

«Είναι ιδιαίτερη χαρά μου να βρεθώ με τον κύριο Γιάννη Μπέζο είναι μαγικός ηθοποιός και συνεργάτης. Όποιος δεν έχει συνεργαστεί με τον Γιάννη εύχομαι να συνεργαστεί πολλές φορές».

Ενώ ο Σωτήρης Τσαφούλιας πρόσθεσε από τη μεριά του

«Για μένα το καλύτερο πράγμα που έφερε αυτή η χρονιά είναι η γνωριμία μου με τον Γιάννη, τον άνθρωπο Γιάννη. Είναι ασύλληπτο το πόσο γενναιόδωρος, υποστηρικτικός είναι στο γύρισμα, είναι ασύλληπτος εργάτης με το έψιλον κεφαλαίο και η γνώση που πήρα από τον Γιάννη σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα είναι ανεκτίμητη».