Γιάννης Νταλιάνης: Γιατί στράβωσε ο ηθοποιός όταν ρώτησαν την σύζυγό του για τον Σασμό

Συντάκτης: Newsroom

11 Σεπτεμβρίου 2022 11:40

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκανε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου για την επιστροφή της επιτυχημένης σειράς του Alpha Σασμός.

Μπορεί η ηθοποιός να ήταν ιδιαίτερα δεκτική και ευγενική με τους δημοσιογράφους δεν ήταν το ίδιο όμως και ο σύζυγός της Γιάννης Νταλιάνης ο οποίος ενοχλημένος απάντησε σε ερώτηση που αφορούσε την σύζυγό του για τον Σασμό

“Είναι ένα δυναμικό τρέιλερ και θα είναι μια δυναμική σεζόν. Έχουν γίνει ακόμα περισσότερες δυναμικές προσθήκες με νέους ηθοποιούς κι εξαιρετικούς συναδέλφους αλλά και με την ιστορία που έχει δυναμώσει”

Ενώ οι δημοσιογράφοι ρωτούσαν την Μαριλίτα Λαμπροπούλου σχετικά με τον γάμο που θα δούμε στην επιτυχημένη σειρά του Alpha αντί να απαντήσει εκείνη η απάντηση ενοχλημένος ο σύζυγός της κόβοντας κάθε περαιτέρω συζήτηση για το θέμα.

«Για να δούμε πρώτα τι έγινε με τον πόλεμο και τους Πέρσες και να αφήσουμε το γάμο. Ας πάμε για κάτι πιο σοβαρό»

Το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού για τις εξελίξεις στην σειρά έχει χτυπήσει κόκκινο και σχεδόν όλοι οι πρωταγωνιστές που βρίσκονται στα τηλεοπτικά πλατό δέχονται καταιγισμό ερωτήσεων Από τους δημοσιογράφους για την εξέλιξή της.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου σε πρόσφατη συνέντευξη της είχε μιλήσει για τον ρόλο της στο Σασμό

«Το σενάριο –στη βάση ενός δυνατού βιβλίου–, το ότι όσοι ηθοποιοί μού αναφέρθηκαν ήταν ένας κι ένας, καθώς και όλο το δημιουργικό team, σκηνοθετικά, φωτογραφικά κ.λπ., όλα αυτά με έκαναν να πω «ναι» στον Σασμό. Και το ότι ο ρόλος της Βασιλικής, παρόλο που είναι πολύ λακωνικά γραμμένος, άσκησε αμέσως μία γοητεία πάνω μου, ένιωσα ότι θέλω να την καταλάβω, να τη ζήσω, να τη ζωντανέψω, να την εξελίξω. Όσο για το μέλλον της Βασιλικής; Είναι σαν να με ρωτάς πώς θα ήθελα να είναι το μέλλον μου. Ζω τη Βασιλική και θέλω να έχει/έχω ένα αίσιο μέλλον. Όμως όντας ένα τραγικό πρόσωπο, αυτό είναι πολύ δύσκολο. Δεν υπάρχει δρόμος χωρίς πόνο και εσωτερική πάλη στη ζωή της. Το από πού θα έρθει το φως της γαλήνης, θα το δούμε»