Γιάννης Παπαμιχαήλ: Γιατί δέχεται «πυρά» από παρουσιαστές της τηλεόρασης

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

4 Απριλίου 2023 09:32

Αρνητικά σχόλια από πολλούς παρουσιαστές τηλεοπτικών εκπομπών έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ.

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Γιάννης Παπαμιχαήλ ζητάει οικονομικά ανταλλάγματα όταν τον προσεγγίζουν από εκπομπές προκειμένου να παραχωρήσει συνέντευξη για τους δύο αξέχαστους ηθοποιούς.

Ουσιαστικά οι παρουσιαστές κατηγορούν έμμεσα τον Παπαμιχαήλ ότι επιχειρεί να εμπορευματοποιήσει το όνομα των γονέων του. Καθίσταται σαφές ότι είναι δικαίωμά του να ζητά χρήματα εντούτοις, η στάση αυτή έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα δεν γίνεται» επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του Κώστα Τσουρού, ο οποίος είχε αποκαλύψει πως ο Παπαμιχαήλ του ζήτησε λεφτά για να δώσει συνέντευξη.

Η ενέργειά του προκάλεσε την απάντηση του Παπαμιχαήλ. «Να σε ρωτήσω, εσύ δεν πληρώνεσαι για την δουλειά σου; Έτσι λειτουργώ και εγώ. Εντελώς επαγγελματικά. Το τζάμπα έχει ‘πεθάνει’ προ πολλού», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παπαμιχαήλ στη σελίδα του στο Facebook.

Η Γερμανού τοποθετήθηκε στο θέμα λέγοντας: «Θα διαφωνήσω σε αυτά που λέει για τον Κώστα Τσουρό (σ.σ. ο Παπαμιχαήλ), όχι επειδή είναι ο Κώστας φίλος μου αλλά αυτό που συνέβη με τις οικονομικές απαιτήσεις του Γιάννη, συνέβη όταν ο Κώστας εργαζόταν στο ‘Καλύτερα δεν γίνεται’. Ήμασταν μαζί τότε κι ήταν συμπαρουσιαστής μου. Θυμάμαι του είχα πει να κάνει συνέντευξη στον Γιάννη Παπαμιχαήλ και μου είπε ‘βεβαίως’.

Μετά μου είπε ότι ‘είναι δύσκολο, γιατί ο Γιάννης έχει οικονομικές απαιτήσεις’ κι ο Κώστας δεν το είπε ούτε ειρωνικά ούτε με μομφή. Απλά το κανάλι, τότε, δεν δέχτηκε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του.

Με αυτό το σκεπτικό θα μπορούσε κι ο οποιοσδήποτε έρχεται καλεσμένος, να μας λέει θέλω 10, 50, 100 ευρώ. Είναι δικαίωμά του να ζητά λεφτά, αν θεωρεί ότι είναι το ίδιο πράγμα, που δεν είναι το ίδιο Γιάννη μου και στο λέω με αγάπη, γιατί ο Κώστας Τσουρός είναι δημοσιογράφος και πληρώνεται για την δουλειά του.

Εσύ είσαι κάτι άλλο, καλός μουσικός από όσο γνωρίζω και πολλά άλλα πράγματα αλλά δεν είναι το ίδιο πράγμα να λες ότι εγώ για να δώσω μία συνέντευξη θα μου δώσετε λεφτά. Το λέω γιατί δεν συμφώνησα με το κούνημα δαχτύλου στον Κώστα Τσουρό».

Παπαμιχαήλ για Λιάνη: «Θα λογοδοτήσει στα δικαστήρια - Δεν κάνω πίσω για κανέναν»

Από την πλευρά της, η Δανάη Μπάρκα είπε μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη» στο MEGA, πως όταν προσέγγισε τον Παπαμιχαήλ εκείνος ζήτησε χρήματα προκειμένου να συμμετέχει σε ένα αφιέρωμα για τη Βουγιουκλάκη.

«Κι εμείς όταν είχαμε προσεγγίσει κάποια στιγμή τον κύριο Παπαμιχαήλ, επίσης είχε ζητηθεί από την πλευρά του χρηματική απολαβή, για ένα αφιέρωμα στη μητέρα του, στη στήλη Vintage Stories. Όταν, λοιπόν, εμείς τον είχαμε προσεγγίσει, υπήρξε μια αντίστοιχη συζήτηση, αλλά δεν προχώρησε», τόνισε.

Καυστικός ήταν ο Γιώργος Λιάγκας, που είπε στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1: «Πρέπει να αντιλαμβανόμαστε ποιοι είμαστε. Ο Παπαμιχαήλ δεν έχει να επιδείξει κάτι ο ίδιος, σαν δικό του δημιούργημα. Προσπάθησε κάποια στιγμή να γράψει μουσική, προσπάθησε να κάνει τηλεόραση με τη Νάντια Χαλαμανδάρη στο Star. Δεν έκανε καριέρα ως παρουσιαστής,

Ο άνθρωπος πιο πολύ γνωστός είναι ως γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Ρωτώ λοιπόν εγώ, με ποια ιδιότητα απαιτεί τρόπον τινά… και μάλιστα μου λέτε πως και εμείς του είχαμε ζητήσει κάποια στιγμή συνέντευξη και μας είχε ζητήσει λεφτά.

Τον είχε πάρει συνεργάτης από την εκπομπή και είχε πει ‘να έρθω αλλά τι αντάλλαγμα θα μου δώσετε;’ Ο άνθρωπος καλά κάνει αλλά πρέπει να αντιλαμβανόμαστε και ποιοι είμαστε και γιατί ζητάμε και λεφτά.

Να πω κάτι. Όταν βγαίνει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στις τηλεοράσεις, σε άσχετη φάση, άντε να ζητήσει λεφτά. Τώρα δεν θα μπορούσε να ζητήσει λεφτά, γιατί αφορά ένα θέμα ηθικής τάξης για τη μητέρα του. Τώρα δε θα ζητούσε λεφτά αλλά δε βγαίνει».