Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Η Αλίκη έφυγε με τρεις ανάσες – Της έκλεισα τα μάτια και βγήκα από το δωμάτιο»

Δημοσιεύθηκε: 20 Νοεμβρίου 2021 14:30
Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Η Αλίκη έφυγε με τρεις ανάσες - Της έκλεισα τα μάτια και βγήκα από το δωμάτιο»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μίλησε στον Σάκη Ρουβά για τη σχέση της μητέρας του με τον Φίνο. Ενώ αποκάλυψε πόσο τον έχουν σημαδέψει οι τελευταίες της στιγμές.

Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Η Αλίκη έφυγε με τρεις ανάσες – Της έκλεισα τα μάτια και βγήκα από το δωμάτιο».

Η σχέση της Αλίκης με τον Φίνο

«Όταν πέθανε ο Φιλοποίμην Φίνος της είχε κοστίσει πολύ γιατί η Φίνος Film ήταν το σπίτι της. Η Αλίκη θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό αλλά δεν ήθελε να τη χάσει ο Φίνος. Έκλαψε για τον Φίνο και για την Τζένη την Καρέζη. Πολλοί λέγανε ότι δεν είχαν καλή σχέση, αυτό ήταν ένας μύθος. Είχαν μία άριστη σχέση. Ερχόταν πολλές φορές στο σπίτι με τον Κωνσταντίνο, τότε κάναμε παρέα, τώρα έχουμε χαθεί»

Οι τελευταίες της στιγμές

Advertisement

«Θα μοιραστώ κάτι, που δεν το έχω πει νομίζω. Τις τελευταίες ώρες, πριν φύγει, δεν ήθελα να ήμουν μέσα και να το δω. Κάθε ώρα έμπαινα πέντε λεπτά μέσα κι έφευγα. Έλεγα εντάξει δεν θα γίνει στα πέντε λεπτά. Τα 55 λεπτά ήμουν έξω αλλά δυστυχώς το έζησα»

«Το έζησα στα πέντε λεπτά πως έφυγε η Αλίκη και μπορεί να έχουν περάσει 25 χρόνια αλλά το θυμάμαι σαν χθες. Έκανε τρεις ανάσες κι έφυγε. Πραγματικά δεν ήθελα να το ζήσω. Το μόνο που έκανα μετά, ήταν να τής κλείσω τα μάτια και να βγω από το δωμάτιο»

Advertisement