Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Με τον πατέρα μου δεν μπορέσαμε να τα βρούμε, θα ήθελα να είχε συμβεί»

Δημοσιεύθηκε: 20 Νοεμβρίου 2021 09:50
Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Με τον πατέρα μου δεν μπορέσαμε να τα βρούμε, θα ήθελα να είχε συμβεί»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μίλησε στην εκπομπή Idols για τη σχέση που είχε με τους γονείς του. Είπε πως ενώ η Αλίκη ήταν υπερπροστατευτική μαζί του, με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ η σχέση ήταν πάντα τεταμένη.

Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Με τον πατέρα μου δεν μπορέσαμε να τα βρούμε, θα ήθελα να είχε συμβεί».

«Με την μάνα μου αισθανόμουν ότι ήμουν σε μια φούσκα ασφαλείας, μου το μετέδιδε. Πράγμα που δεν ένιωθα πολύ με τον πατέρα μου γιατί ήξερα ότι θα τσακωθούμε. Κόντρα δεν είχαμε, ο Δημήτρης ήταν τελείως διαφορετική προσωπικότητα από την μητέρα μου.

Ήταν εξαιρετικός ηθοποιός αλλά δύσκολος άνθρωπος. Ενώ η Αλίκη μπορεί να σε έφερνε κοντά της με το χαμόγελό της, ακόμα κι αν την έβριζαν. Ο Δημήτρης σε αντίστοιχη περίπτωση θα σου απαντούσε δέκα φορές χειρότερα. Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν, ο Δημήτρης είχε γίνει έξαλλος κι είχε χαστουκίσει δημοσιογράφους. Όπως μου τα έχουν πει γιατί δεν είχα γεννηθεί».

Advertisement

«Έχουμε περάσει κι ωραίες στιγμές. Πηγαίναμε στο γήπεδο, στο εξοχικό του κι είχα καλή σχέση με την δεύτερη γυναίκα του. Στο τέλος τα τελευταία δύο χρόνια χάλασαν οι σχέσεις μας. ότι έγινε έγινε, τον αγαπώ. Έχω πει και παλιότερα για αυτά που έκανε.

Αυτό έγινε γιατί ο πατέρας μου πίστευε ενδόμυχα, πως αυτά που είχε αποκτήσει με την Αλίκη, του ανήκαν όλα. Όταν έφυγε η Αλίκη και πέρασαν σε εμένα, υποσυνείδητα ο πατέρας μου, δεν με έβλεπε ως γιο του αλλά ως αντίπαλό του. Αυτό είναι άσχημο Δηλαδή γιατί τα έχει αυτός και δεν τα έχω εγώ. Ναι αλλά είναι το παιδί σου, όχι κάποιος ξένος. Δεν μπορέσαμε να τα βρούμε, θα ήθελα να είχε συμβεί». Είπε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στον Σάκη Ρουβά.

Advertisement