Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Όταν είσαι 5-6 και βλέπεις τους γονείς σου να πιάνονται στα χέρια, σου μένει ένα τραύμα»

Δημοσιεύθηκε: 13 Νοεμβρίου 2021 13:30
Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Όταν είσαι 5-6 και βλέπεις τους γονείς σου να πιάνονται στα χέρια, σου μένει ένα τραύμα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ εξήγησε στον Σάκη Ρουβά πως η σχέση και το διαζύγιο των γονιών του ήταν το αποτέλεσμα μιας πολύ σκληρής περιόδου. Ο ίδιος σαν παιδί πέρασε πολύ δύσκολες καταστάσεις ανάμεσα στους δύο σταρ.

Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Όταν είσαι 5-6 και βλέπεις τους γονείς σου να πιάνονται στα χέρια, σου μένει ένα τραύμα».

«Ήταν σκληρή περίοδος γιατί είδα και σκληρές σκηνές μέσα στο σπίτι. Όταν είσαι 5-6 και βλέπεις τους γονείς σου να πιάνονται στα χέρια, κάποια πράγματα σου μένουν χαραγμένα, σου μένει ένα τραύμα σίγουρα και το κουβαλάς.

Advertisement

Έζησα και περιοδείες μαζί τους όπως το 85 στην Αμερική όπου ένιωθα πολύ ωραία γιατί οι γονείς μου ήταν αγαπημένοι παρότι είχαν χωρίσει, ένιωθα πάλι σαν οικογένεια. Η Αλίκη με τον Δημήτρη, μία τσακωνόντουσαν και μία που ήταν πάλι μαζί. Έζησα και ωραίες στιγμές, δεν ήταν μόνο οι τσακωμοί. Στην Αμερική το 1985, όπου παίζανε οι δυο τους το “Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα”. Τότε ένιωσα πολύ ωραία, ήταν οι γονείς μου ερωτευμένοι».

Ο ίδιος ήταν χαμηλών τόνων

«Κοίταξε, εγώ είχα ένα πρόβλημα. Ήμουν και είμαι ένας άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων. Δεν ήθελα η μητέρα μου να έρθει στο σχολείο να πάρει τον έλεγχο, αισθανόμουν κάπως περίεργα. Αυτό σταμάτησε από το γυμνάσιο και μετά, ήταν πολύ δύσκολο»

Advertisement