Γιάννης Πάριος: Φωτογραφίες από το ησυχαστήριο του στην Πάρο

Συντάκτης: Newsroom

27 Ιουλίου 2022 13:30

Ο Γιάννης Πάριος απολαμβάνει όπως κάθε καλοκαίρι τις διακοπές του στο αγαπημένο του νησί την Πάρο στο οποίο έχει δημιουργήσει ένα υπερπολυτελές τα το ησυχαστήριο.

Ο τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια φεύγει για τις καλοκαιρινές του διακοπές και βρίσκεται στην Πάρο όπου απολαμβάνει την ηρεμία και τις ομορφιές του νησιού μαζί με την οικογένειά του.

Μάλιστα ο Γιάννης Πάριος αγαπάει πολύ το ψάρεμα και δεν σταματάει την αγαπημένη τους συνήθεια ενώ οι φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι είναι πολύ καλός ψαράς.

Το πανέμορφο νησί της Πάρου έχει σπίτι και η Σοφία Αλιμπέρτη πρώην σύζυγος του τραγουδιστή η οποία πλέον έχει αποχωρήσει οριστικά από τα φώτα της δημοσιότητας και διατηρεί επιχείρηση στο νησί.

Ο Γιάννης Παριος ειχα μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και την σχέση του με τη μητέρα του ενώ ειχε αναφερθεί και στους λόγους που έχει αγαπήσει τόσο πολύ το νησι

«Η μάνα μου έτρεχε από ντροπή όταν της έλεγαν ότι εσείς δεν έχετε γιο τον Πάριο; Απαντούσε ότι τον λένε Βαρθακούρη. Ο γιος μου ο Χάρης μου έχει πει κάτι ωραίο. Αφού δεν καταδέχθηκες να τιμήσεις το όνομα του παππού, έγινα εγώ Βαρθακούρης. Όλη αυτή παραλία στην Πάρο με ταμπέλες, λέγεται οδός Γιάννη Πάριου. Όταν μου το ανακοίνωσαν, όλοι είπαν ναι. Κάτω από το Γιάννης Πάριος, επειδή είχα την αίσθηση ότι εκεί περπατούσαν ο πατέρας μου με την μητέρα μου αγκαζέ, ζήτησα κι έβαλαν και το Βαρθακούρης. Ο γιος μου ο Μιχαήλ με ρώτησε πως νιώθεις και του είπα ντρέπομαι κι ότι δεν ξέρω αν το αξίζω αυτό»