Γιάννης Πάριος: Η σχέση με τη Δέσποινα Βανδή που συζητήθηκε

Συντάκτης: Newsroom

10 Σεπτεμβρίου 2022 23:21

Ο Γιάννης Πάριος, δεν εχει πασχολήσει μόνο με την καριέρα του αλλα και με την προσωπική του ζωή τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Για πολλούς  αποτελεί τον τροβαδούρο του έρωτα και είναι λογικό, κατά καιρούς, να του έχουν χρεωθεί σχέσεις, είτε αυτές ισχύουν είτε όχι, με τον καλλιτέχνη να έχει υπάρξει δις παντρεμένος.

Σύμφωνα με τo ρεπορτάζ του Athens magazine, ;eνα από αυτά που είχαν γίνει θέμα συζήτης σε διάφορα πυγαδάκια , πριν πολλά χρόνια, αλλά και θέμα στα περιοδικά είναι που τον ήθελαν να βρίσκεται σε σχέση την Δέσποινα Βανδή.

Κάνουμε ένα ταξίδι στο παρελθόν και σταματάμε στο μακρινό 1994. Τότε τα περιοδικά θεωρούσαν δεδομένη τη σχέση τους παρόλο που οι ίδιοι ουδέποτε την είχαν επιβεβαιώσει. Όλα είχαν ξεκινήσει λόγω της συνεργασίας τους για το τραγούδι «Το αδιέξοδο», αλλά και για τη συνεργασία τους στο νυχτερινό κέντρο Διογένη.

Η απάντηση της Βανδή για τη σχέση τους
Το 2020 όταν η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, είχε μιλήσει για την μεταξύ τους σχέση και παρόλο που θα μπορούσε μετά από τόσα χρόνια να πει ότι ήταν μαζί, χωρίς να δημιουργηθούν σχόλια, εκείνη δεν ανέφερε τίποτα κάτι που σημαίνει πως δεν υπήρξαν ζευγάρι.

«Για εμένα δεν έχει υπάρξει ξανά τέτοιος τραγουδιστής σαν τον Γιάννη Πάριο», δήλωσε αρχικά η διάσημη τραγουδίστρια, ενώ για την πρώτη τους συνεργασία στο ντουέτο “Αδιέξοδο” διηγήθηκε: «Ήταν το 1994. Εγώ είχα υπογράψει στη MINOS και παραγωγός μου ήταν ο Αχιλλέας Θεοφίλου, ο αδερφικός φίλος του Γιάννη Πάριου και πολύ αγαπημένος άνθρωπος.

Κάπως έτσι εκείνη τη χρονιά που δίνει δύο τραγούδια ο Βασίλης Καρράς, το “Γέλα μου” και το “Αδιέξοδο” και ήταν ιδέα του Αχιλλέα το δεύτερο να το κάνουμε ντουέτο μαζί με τον Γιάννη. Για μένα ήταν ένα άπιαστο όνειρο. Δεν μπορούσα να φανταστώ όταν ζούσα στην Καβάλα και άκουγα παιδί τους δίσκους της αδελφής μου ότι θα έφτανε η μέρα που θα βρισκόμουν στο ίδιο στούντιο με τον Γιάννη. Έτρεμα σαν το ψάρι, αλλά με έκανε να αισθανθώ πολύ άνετα», είχε αναφέρει.

«Δεν άργησε η ώρα που συνεργαστήκαμε στον “Διογένη” και ήταν η πρώτη φορά που έμπαινα σε μια πολύ μεγάλη αφίσα. Ισάξια τότε! Αδιανόητο για μένα, δίπλα στον Γιάννη Πάριο. Θυμάμαι τον Γιάννη που μου έλεγε “μη σκέφτεσαι τις νότες, άσε τις σκέψεις να σε ταξιδέψουν”. Αυτό για έναν τραγουδιστή όπως ήταν ο ίδιος ήταν απόλυτα φυσιολογικό, αλλά για μένα που ήμουν μια πιτσιρίκα που προσπαθούσα να πατήσω τις νότες δεν καταλάβαινα τι ακριβώς εννοούσε…

Το κατάλαβα όμως σύντομα! Εκείνη την περίοδο που ήμασταν μαζί και συνεργαζόμασταν και ο Γιάννης με πείραζε πάνω σε αυτό. Γιάννη θέλω να ξέρεις πως σε έχω πάντα στην καρδιά μου, σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ που πίστεψες σε εμένα από την πρώτη στιγμή. Σε ευχαριστώ και θέλω να είσαι μόνο καλά», είχε συμπληρώσει.