Γιάννης Πάριος: «Με διάλεξε ο έρωτας να τον τραγουδήσω»

Δημοσιεύθηκε: 3 Μαΐου 2021 15:45
Γιάννης Πάριος: «Με διάλεξε ο έρωτας να τον τραγουδήσω»

Η Λένα Αρώνη συναντά τον πιο αγαπημένο λαϊκό, ερωτικό τραγουδιστή στο σπίτι του. Ο Γιάννης Πάριος φιλοξενεί την εκπομπή με θέρμη, αγάπη και απλότητα. Μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης σε γιορτινή ατμόσφαιρα και εξομολογητική διάθεση.

Γιάννης Πάριος: «Με διάλεξε ο έρωτας να τον τραγουδήσω»

«Με διάλεξε ο έρωτας να τον τραγουδήσω» είπε και τον διαχώρισε από το αίσθημα της αγάπης. «Έχουν και τα δύο την ίδια δύναμη αλλά δυστυχώς δεν έχουν την ίδια διάρκεια. Η αγάπη είναι για πάντα» εξήγησε.

«Τον Νικόλα τον χάνω, φεύγει. Αυτός έχει πάρει και το άλλο μου ελάττωμα. Είναι δουλευταράς το κυνηγάει αυτό, τ΄αγαπάει, γράφει στίχους. Το πρώτο πράγμα που μου ζήτησε όταν έγινε 11 χρονών ήταν να μάθει πιάνο.

Αγωνιώ να έχει αυτό που ονειρεύεται, να πετύχει αυτό που ονειρεύεται και το σημαντικότερο; Να μην πάψει να ονειρεύεται γιατί όταν σταματήσουν τα όνειρα είναι σαν να παίρνουν σύνταξη» είπε.

«Η μάνα μου έτρεχε από ντροπή όταν της έλεγαν ότι εσείς δεν έχετε γιο τον Πάριο; Απαντούσε ότι τον λένε Βαρθακούρη. Ο γιος μου ο Χάρης μου έχει πει κάτι ωραίο. Αφού δεν καταδέχθηκες να τιμήσεις το όνομα του παππού, έγινα εγώ Βαρθακούρης. Όλη αυτή παραλία στην Πάρο με ταμπέλες, λέγεται οδός Γιάννη Πάριου. Όταν μου το ανακοίνωσαν, όλοι είπαν ναι. Κάτω από το Γιάννης Πάριος, επειδή είχα την αίσθηση ότι εκεί περπατούσαν ο πατέρας μου με την μητέρα μου αγκαζέ, ζήτησα κι έβαλαν και το Βαρθακούρης. Ο γιος μου ο Μιχαήλ με ρώτησε πως νιώθεις και του είπα ντρέπομαι κι ότι δεν ξέρω αν το αξίζω αυτό.»

 

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT