Γιάννης Πάριος: Το εντυπωσιακό και ευρύχωρο σπίτι του στην Αθήνα

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

31 Μαΐου 2022 19:45

Ένα όμορφο και ευρύχωρο σπίτι, το οποίο καλύπτει όλες τις ανάγκες του, διαθέτει ο Γιάννης Πάριος στην Αθήνα. Σε αυτό ξεχωρίζει το πιάνο με ουρά που ο «τροβαδούρος του έρωτα» έχει τοποθετήσει στο σαλόνι!

Ο κορυφαίος τραγουδιστής Γιάννης Πάριος αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας στην προσωπική του ζωή. Δεν θέλει να μοιράζεται στιγμιότυπα από τον ιδιωτικό του βίο και προτιμά να απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στο σπίτι του.

Πάντως, πριν από μερικά χρόνια, βγήκαν στο φως κάποιες φωτογραφίες από την κατοικία του στην Αθήνα. Όπως προκύπτει από αυτές, πρόκειται για ακίνητο, το οποίο διαθέτει ευρύχωρο σαλόνι. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτό υπάρχει και πιάνο με ουρά.

Σημαντικό μέρος στους τοίχους έχει καλυφθεί από κορνίζες με τους χρυσούς και τους πλατινένιους δίσκους του Πάριου.

Φυσικά, ο κορυφαίος ερμηνευτής, που παράλληλα έχει γράψει τη μουσική και τους στίχους σε πολλά τραγούδια, διατηρεί σπίτι και στην Πάρο, τη γενέτειρά του, την οποία λατρεύει. Το εξοχικό διαθέτει τεράστια βεράντα και μαγευτική θέα αφού βλέπει στη θάλασσα.

Τα τελευταία χρόνια ο Πάριος κατοικεί μόνιμα εκεί, μακριά από τα άγχη και τον θόρυβο της Αθήνας. Κοντά του μένει και η πρώην σύζυγός του, Σοφία Αλιμπέρτη. Τα παιδιά τους τους επισκέπτονται πολύ συχνά.

Υπενθυμίζεται πως έχει παντρευτεί δύο φορές. Ο πρώτος γάμος ήταν με τη Ντίνα Μαρκοπούλου, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά. Ο λόγος για τον τραγουδιστή, συνθέτη, στιχουργό και παρουσιαστή Χάρη Βαρθακούρη και τον Θανάση Βαρθακούρη.

Ακολούθησε η Αλιμπέρτη, με την οποία έχει επίσης δύο παιδιά, τον Μιχαήλ –Άγγελο και τον Νικόλα Βαρθακούρη.

Το φετινό καλοκαίρι ο «τροβαδούρος του έρωτα» πρόκειται να επισκεφτεί πολλές πόλεις της Ελλάδας καθώς θα κάνει περιοδεία. Μεταξύ άλλων, θα βρεθεί στην Αθήνα, τον Πειραιά, στα Ιωάννινα και στη Θεσσαλονίκη.

Ο Πάριος είναι ένας καλλιτέχνης που ευλογήθηκε με το εξωπραγματικό χάρισμα μιας μοναδικά μελωδικής φωνής και έχει αναρίθμητους θαυμαστές όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό.