Αχ, αυτή η… μαρκίζα: «Έφυγα από το σχήμα γιατί ο Πλούταρχος δεν με ήθελε στην αφίσα» – ποιος δημοφιλής τραγουδιστής το είπε (βίντεο)

30 Νοεμβρίου 2018 15:34

Όλα για τη μαρκίζα και εν έτει 2019-έρχεται οσονούπω… Φαίνεται παλαβό, αλλά κάποιος το ισχυρίζεται. Και πιάνει στο στόμα του το «καλύτερο παιδί», τον Γιάννη Πλούταρχο. Στο διά ταύτα: Η συνύπαρξή τους on stage είχε ανακοινωθεί. Φιλοδοξούσε να κάνει τη διαφορά στο φετινό χειμώνα. Ο Γιάννης Πλούταρχος, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Νίκος Ζωιδάκης θα συνεργαζόταν για πρώτη φορά σε ένα από τα πιο γνωστά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Το σχέδιο όμως ναυάγησε πριν καν σαλπάρει.

Ο Νίκος Ζωϊδάκης αποχώρησε από το μουσικό σχήμα για έναν λόγο που θυμίζει πιο πολύ δεκαετία του 1990 παρά νυχτερινή ζωή του 2018. Ο Νίκος Ζωϊδάκης εξομολογήθηκε στους δημοσιογράφους ότι αποχώρησε από το σχήμα γιατί ο Γιάννης Πλούταρχος δεν τον ήθελε στην αφίσα του μαγαζιού δίπλα σ’ αυτόν και την Μελίνα Ασλανίδου:

«Όταν σε μια παράσταση καλείς έναν καλλιτέχνη και του λες ότι «η αφίσα σου δεν χωράει καθόλου έξω από το μαγαζί, ε από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι τα 35 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά δεν μου επιτρέπουν να δέχομαι κάτι τέτοιο. Η κα Ασλανίδου δεν είχε καμία ανάμιξη στη συζήτηση αυτή. Η συζήτηση αυτή έγινε με έναν συνεργάτη του κ. Πλούταρχου. Συγκεκριμένα ένας από τους συνεργάτες του Γιάννη Πλούταρχου βρήκε ως πρόφαση ότι δεν χωρούσε στην αφίσα ο Ζωϊδάκης».

TIP O Νίκος Ζωιδάκης συμμετέχει στην παράσταση «Η νεράιδα και το παλικάρι», με τη Μαρία Κορινθίου στον ρόλο της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη.

https://www.youtube.com/watch?v=a_53FAMppR4