Γιάννης Πλούταρχος: Απαντά στον Σπύρο Παπαδόπουλο – «Δεν έχω κοροϊδέψει ποτέ και κανέναν»

Συντάκτης: Newsroom

21 Φεβρουαρίου 2023 13:24

Γιάννης Πλούταρχος: Απαντά στον Σπύρο Παπαδόπουλο - «Δεν έχω κοροϊδέψει ποτέ και κανέναν»

Τη δική του απάντηση σε όσα είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος έδωσε μέσα από το «Πρωινό» ο Γιάννης Πλούταρχος.

«Επιφυλάσσομαι να τοποθετηθώ στο μέλλον. Αυτό που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή, είναι ότι δεν έχω κοροϊδέψει ποτέ και κανέναν» δήλωσε ο Γιάννης Πλούταρχος.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος στη συνέντευξή του ανέφερε πως αποφάσισε να «κόψει» από το «Στην υγειά μας» τον αγαπημένο καλλιτέχνη γιατί ενώ του είχε γίνει πρόταση από τον Σταύρο Κουγιουμτζή να βρίσκεται σε μια από τις εκπομπές, και ενώ αρχικά την είχε αποδεχτεί, τελικά δεν πήγε ποτέ.

«Δεν ήθελα να καλέσω τον Γιάννη Πλούταρχο στην εκπομπή. Δεν είχε γίνει κάτι μεταξύ μας αλλά με έναν συνεργάτη μου, τον Σταύρο Κουγιουμτζή. Ήταν να έρθει στην εκπομπή, τον κορόιδευε και εγώ θύμωσα πολύ. Είπα δεν μπορείς να κάνεις εσύ στον Σταύρο Κουγιουμτζή αυτή την κασκαρίκα.

Τον είχε ζητήσει ο Σταύρος, είχε αποδεχτεί την πρόσκληση και μετά εξαφανίστηκε. Για εμένα δεν με νοιάζει, αλλά τον Σταύρο Κουγιουμτζή; δηλαδή γιατί; επειδή πλέον δεν είναι στα πράγματα και δεν θα σου γράψει τραγούδια;» ήταν η δήλωση του Σπύρου Παπαδόπουλου για τον τραγουδιστή ο οποίος αρνείται πως έχει κοροϊδέψει τον οποιονδήποτε ενώ όλα αυτά τα χρόνια, όπως είναι γνωστό, έχει επιλέξει να απέχει από κόντρες και ίντριγκες.