Γιάννης Πλούταρχος: «Στα πρώτα μου βήματα, ήθελαν από την εταιρεία να κάνω πλασματική σχέση, ενώ ήμουν παντρεμένος»

Συντάκτης: Newsroom

16 Δεκεμβρίου 2022 14:15

Γιάννης Πλούταρχος: «Στα πρώτα μου βήματα, ήθελαν από την εταιρεία να κάνω πλασματική σχέση, ενώ ήμουν παντρεμένος»

Ο Γιάννης Πλούταρχος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «My radio» και στην εκπομπή «Mappes Show» αναφέρθηκε στα πρώτα του βήματα στη μουσική βιομηχανία.

«Στα πρώτα μου βήματα ήθελαν από την εταιρεία να κάνω μία πλασματική σχέση, ενώ ήμουν παντρεμένος και είπα αποκλείεται» είπε ο Γιάννης Πλούταρχος.

«Εσείς καλά τα λέτε, στη Μαρία (σύζυγος του Γιάννη Πλούταρχου) ποιος θα το πει;» ανέφερε στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

Γιάννης Πλούταρχος: Αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του και μητέρα των πέντε παιδιών του!

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι από τους καταξιωμένους καλλιτέχνες της γενιάς του και παράλληλα βιώνει την οικογενειακή ευτυχία δίπλα στη σύζυγό του, Μαρία Παπαδοπούλου.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος εδώ και αρκετά χρόνια είναι παντρεμένος με την Μαρία Παπαδοπούλου και μαζί έχουν αποκτήσει μαζί πέντε παιδιά!

Αναφερόμενος στην καριέρα της συζύγου του στο τραγούδι στα πρώτα τους βήματα, ο Πλούταρχος έχει δηλώσει: «Δεν ήξερες πώς θα πάει αυτή η καριέρα. Μπορεί να είχε πάει μια χαρά. Αλλά όταν είπαμε να διαλέξει τραγούδι ή οικογένεια, μου είπε ‘οικογένεια’». Όταν ζηλεύει συνήθως με κοιτάει και μου λέει ‘Όλα καλά;’ κι εκεί τελειώνουν όλα».

Επίσης, είχε συμπληρώσει για μία κρίση που υπήρξε στη σχέση τους: «Περάσαμε κρίση με τη Μαρία όχι όμως για πράγματα που αφορούσαν εμάς μας αλλά τους συγγενείς όπως συμβαίνει κάθε γνήσια ελληνική οικογένεια. Οι Μεσόγειοι είμαστε ένθερμοι και έχουμε εκρήξεις. Ως ζευγάρι ποτέ δεν φτάσαμε στα όρια γιατί ξέρουμε και οι δυο να υποχωρούμε. Η σχέση μας έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο. Ήμουν πολύ τυχερός άνδρας, που την είχα δίπλα μου.

Είναι μία σύγχρονη γυναίκα και παρόλα αυτά έχει κάνει πέντε παιδιά. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Είναι στήριγμα. Βρίσκεται πάντα δίπλα μου και είναι έτοιμη να δώσει τα πάντα για την οικογένεια της. Η Μαρία δεν είναι εύκολος άνθρωπος. Δύσκολα την κερδίζεις. Είναι προστατευτική. Καταλαβαίνει όποιον την πλησιάζει».

Σε άλλη τοποθέτηση, ο ερμηνευτής έχει πει για τον γάμο τους: «Στην αρχή η εταιρεία μου ήθελε να κρύψω τον γάμο μου… Ήθελαν να μου κάνουν και ένα σκάνδαλο, για να ακουστώ, και είπα: ‘Όχι. Δεν θέλω να γίνει έτσι’. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Εγώ ήθελα να με μάθουν όπως ήμουν. Να είμαι αληθινός. Να είμαι ο εαυτός μου».

Τέλος, έχει αναφέρει: «Όλα ξεκινούν από τον αυτοσεβασμό. Όταν εσύ δεν σέβεσαι τον ίδιο σου τον εαυτό, τον παρατάς και δεν τον προσέχεις, πώς να σε σεβαστεί ο άλλος;».