Γιάννης Πλούταρχος: Η «αυστηρή» απάντηση σε ερώτηση για την εμφάνιση της Πάολας μετά τα Τέμπη

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

11 Μαρτίου 2023 12:01

Ο Γιάννης Πλούταρχος τοποθετήθηκε αναφορικά με τα σχόλια που έγιναν σε βάρος της Πάολας για την εμφάνισή της στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται λίγο μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» συνάντησε τον τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο, από τον οποίο ζητήθηκε να πάρει θέση για τα όσα ακούστηκαν για την Πάολα.

Ο Πλούταρχος, ωστόσο, δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι πάνω σε αυτό και απάντησε με αυστηρό ύφος: «Να σου πω κάτι; Να σας τα πω όλα; Μην ασχολείστε με ασήμαντα θέματα, ο κόσμος είναι εξοργισμένος.

Το αστείο από τον θυμό απέχει απειροελάχιστα κι ο κόσμος έχει φτάσει στα όριά του. Ξέρω ότι κάνετε την δουλειά σας…».

Η Πάολα αποφάσισε να εμφανιστεί κανονικά το περασμένο Σάββατο στη σκηνή, τέσσερις ημέρες μετά την εθνική τραγωδία στα Τέμπη – σε αντίθεση με τον Γιάννη Πλούταρχο – τονίζοντας πως θα δωρίσει την αμοιβή της στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Ο διοικητής του νοσοκομείου, Γρηγόρης Βλαχάκης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε ότι η τραγουδίστρια δεν έχει επικοινωνήσει με το νοσοκομείο, σχετικά με τη δωρεά της.

«Δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας η Πάολα αλλά ούτε κάποιος από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας και τις δωρεές από ανθρώπους της περιοχής.

Είναι άνθρωποι που προέρχονται από τον χώρο της εστίασης, ξενοδόχοι αλλά και εφοπλιστές από άλλες περιοχές.

Οι δωρεές αυτές είναι το κύμα συμπαράστασης προς το νοσοκομείο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους τους εργαζόμενους του Γενικού Νοσοκομείου προς τους πολίτες που στηρίζουν το έργο μας» ανέφερε η ανακοίνωση του Βλαχάκη.