Γιάννης Ρώτας: «Νιώθω πολύ μόνος…»

23 Δεκεμβρίου 2018 20:18

Εξαιρετικά δύσκολες στιγμές περνάει ο αδελφός του αείμνηστου Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας.

Όπως είναι γνωστό, αντιμετωπίζει πολλά και σημαντικά οικονομικά προβλήματα, με συνέπεια να του γίνει έξωση και πλέον μένει σε ξενοδοχείο.

Ο Ρώτας μίλησε στην εκπομπή «Παιδιά από σπίτι» για τα όσα περνάει αυτή την περίοδο και είπε: «Δυστυχώς, βρέθηκα στο δρόμο, τελείως μόνος, κανέναν δεν έχω. Έχω την ανιψιά μου που είναι μακριά και την πρώτη μου νύφη που είναι επίσης μακριά. Δεν περίμενα να φτάσω σε αυτό το σημείο. Σε ξενοδοχείο ζω, πού αλλού να πήγαινα; Θα έμενα στο δρόμο, ευτυχώς βρέθηκαν δυο άνθρωποι και με βοήθησαν».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Τίποτα δεν παίρνω, ένα επίδομα 100 ευρώ και αλλά 100 από διατροφή. Πριν από 25 μέρες μου έκαναν έξωση. Μου ήρθε χαρτί, χρώσταγα 6.000 – 7.000 ευρώ. Βεβαίως, φοβήθηκα μην μείνω στο δρόμο, δεν ήξερα πού να πάω να κοιμηθώ. Ο Στάθης δεν με άφησε ποτέ χωρίς λεφτά, μου έδινε και ένα και δύο χιλιάρικα. Να είναι καλά το παιδί εκεί που είναι. Έχω βάλει στόχο ότι είναι ένα μακρινό ταξίδι και θα επιστρέψει».

Και ο Ρώτας κατέληξε λέγοντας: «Αν ήταν εδώ θα του έλεγα να με αγαπάει όπου και να είναι, όπως τον αγαπώ και εγώ. Νιώθω πολύ μόνος. Να σου πω ότι έχω τρελάνει τα σάντουιτς και τις τυρόπιτες. Αποζητώ να μείνω σε ένα γηροκομείο, δεν είμαι καθόλου καλά. Κινδυνεύω να με διώξουν και από το ξενοδοχείο».