Γιάννης Σερβετάς: «Δεν μπόρεσα να δω το φίλο μου στη μάχη που έδινε στο νοσοκομείο»

14 Μαρτίου 2022 09:50

Γιάννης Σερβετάς: «Δεν μπόρεσα να δω το φίλο μου στη μάχη που έδινε στο νοσοκομείο»

Ο Γιάννης Σερβετάς είναι συντετριμμένος από την απώλεια του στενού του φίλου και συνεργάτη στο ραδιόφωνο, Βασίλη Δέλιου. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες. Είχε προηγηθεί η νοσηλεία του στο νοσοκομείο όπου έδωσε μάχη με τον κορονοϊό.

Γιάννης Σερβετάς: «Δεν μπόρεσα να δω το φίλο μου στη μάχη που έδινε στο νοσοκομείο».

Γιάννης Σερβετάς: «Δεν μπόρεσα να δω το φίλο μου στη μάχη που έδινε στο νοσοκομείο». Στις δημοσιεύσεις του στο Instagram αποχαιρετά τον καλό του φίλο και δίνει πληροφορίες για την κηδεία του. Και ο ίδιος νοσεί από κορονοϊό και είναι σε καραντίνα αυτές τις ημέρες. Του είναι πολύ στενόχωρο το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να τον δει στο νοσοκομείο. Αλλά δεν θα μπορέσει λόγω του ιού να πάει και στην κηδεία του.

«Φίλες και φίλοι. Είμαι εξουσιοδοτημένος από το Βασίλη να σας πω ότι η ζωή συνεχίζεται και ότι είναι μικρή για να είναι θλιβερή. Ο Βασίλης δεν θα ακούγεται στο ραδιόφωνο αλλά θα έρχεται όποτε αυτός γουστάρει και εμείς απλά θα λέμε ιστορίες από αυτόν και θα γελάμε όλοι μαζί.»

 

«Ο Βασίλης ο Δέλιος θα είναι για πάντα μαζί μας. Να χαμογελάτε γιατί θα σας μαλώσει … Ο καλύτερος τρόπος να τιμήσουμε κάποιον που είχε καρδιά μικρού παιδιού και ήξερε να χαμογελά και να γελά, δεν είναι άλλος από το να ενισχύσουμε όλοι μαζί το “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”.»

 

«Τώρα έχω ακόμα ένα λόγο για να μισώ αυτόν τον ιό. Δεν φτάνει που δεν μπόρεσα να δω το φίλο μου στη μάχη που έδινε στο νοσοκομείο, να του πω δυο κουβέντες, να του κρατήσω το χέρι. Τώρα κόλλησα και εγώ και δε θα μπορέσω να είμαι ούτε στην κηδεία του. Αν νομίζεις όμως ότι κερδίζεις κωλοϊέ, είσαι γελασμένος.

Ο Βασίλης θα είναι μαζί μου κάθε μέρα, πάντα . Τώρα για λίγες μέρες θα με φροντίσει και από βδομάδα, πρώτα ο Θεός, θα τον έχω μαζί μου στο ραδιόφωνο, στα μπαρ , στο αμάξι, στις παραστάσεις, παντού. Βασίλη μου ξέρεις εσύ … καλή αντάμωση.»