Γιάννης Σμαραγδής: «Η Ελένη με έβαλε στον σωστό δρόμο αλλά δεν το κατάλαβα αμέσως»

Συντάκτης: Newsroom

7 Σεπτεμβρίου 2022 23:22

Γιάννης Σμαραγδής: Πένθος για τον γνωστό σκηνοθέτη

Ξέσπασε σε δάκρυα ο Γιάννης Σμαραγδής αναφερόμενος  στην πολυαγαπημένη του σύζυγο, Ελένη.

Ο σκηνοθέτης που έχει διαγράψει μια εκπληκτική πορεία στο χώρο του κινηματογράφου τον Ιούλιο έχασε τη γυναίκα με την οποία είχαν ζήσει μαζί για περισσότερο από πέντε δεκαετίες.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ίνας Ταράντου «Εμείς», το μεσημέρι της Τετάρτης (7-09) αναφέρθηκε στη σχέση με την σύζυγό του αλλά και στο χαμό της, μιλώντας για εκείνη με τα πιο τρυφερά και συγκινητικά λόγια.

«Όλο αυτό το διάστημα προσπαθώ να βρω το νήμα, για να έχω επαφή μαζί της. Προσπαθώ να πάρω δύναμη για να συνεχίσω, απλώνω το χέρι μου και δεν την ακουμπάω. Καμία φορά της μιλάω όμως. Η Ελένη με έβαλε στον σωστό δρόμο αλλά δεν το κατάλαβα αμέσως», είπε και συνέχισε:

«Δεν πρόλαβα να της τα πω όλα. Θα ήθελα να της πω πως την αγαπώ πολύ. Αν δεν γνώριζα την Ελένη, να την ερωτευθώ και να ζήσω μαζί της, δεν θα ήμουν αυτό που είμαι. Ήμασταν 55 χρόνια μαζί», είπε και λύγισε.

Ο Γιάννης Σμαραγδής αποκάλυψε πως το όνομα της συζύγου του, μετά από δική του πρόταση στον δήμο, όπου έγινε αποδεκτή, θα δοθεί σε έναν δρόμο στις Λιβανάτες.