Γιάννης Σμαραγδής: Συγκινεί για τον θάνατο της συζύγου του «Έμοιαζε σαν να ζήτησε από τον Θεό να την απαλλάξει»

Συντάκτης: Newsroom

27 Ιουλίου 2022 13:47

Γιάννης Σμαραγδής: Πένθος για τον γνωστό σκηνοθέτη

Ο Γιάννης Σμαραγδής θα ανοίξει την καρδιά του και μίλησε για το θάνατο της συζύγου του και για την απώλεια της από την ζωή του.

Ο Γιάννης Σμαραγδής μίλησε στην εφημερίδα Secret και την Σάσα Σταμάτη για τον αιφνίδιο θάνατο της συζύγου του και για τον σοκαριστικό τρόπο που έφυγε από τη ζωή

«Βρέθηκε ξαφνικά πριν από δύο μήνες με έναν κακοφορμισμένο πολύποδα κι είχε αρχίσει ακτινοβολίες και χημειοθεραπείες, που ήταν τα προεόρτια για χειρουργική επέμβαση. Στο μεσοδιάστημα, με την άδεια των γιατρών για να αλλάξει παραστάσεις κι εικόνες, πήγε στο χωριό της, στις Λιβανάτες Φθιώτιδας.

Κι ενώ τα πράγματα έμοιαζαν να εξελίσσονται ομαλά, μπήκε στη θάλασσα για να κάνει μπάνιο και βγαίνοντας κεραυνοβολήθηκε από ένα ολικό εγκεφαλικό. Στην ουσία, έφυγε στον τόπο όπου γεννήθηκε. Έμοιαζε σαν να ζήτησε από τον Θεό να την απαλλάξει από τα βάσανα που θα ακολουθούσαν αλλά και να απαλλάξει τους ανθρώπους που αγαπά από τα βάσανα που θα προκαλούσαν οι πολύμηνες, βασανιστικές θεραπείες.

Ο Θεός ήθελε να την πάρει για να μην ταλαιπωρηθεί άλλο. Πριν μπει στην Εντατική, πρόφτασε και γέλασε στο γιο μου, τον Αλέξανδρο, με τη γλύκα που είχε σε όλη της τη ζωή για όλους τους ανθρώπους. Νομίζω ότι ο Θεός της έκανε αυτήν τη χάρη, να την πάρει όπως αυτή ήθελε, στον τόπο της γιατί ήταν καλός άνθρωπος και δεν είχε πειράξει μυρμήγκι στη ζωή της».