Γιάννης Σπαλιάρας: Αποκάλυψε γιατί είπε «όχι» στο «Survivor All Star»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

28 Ιανουαρίου 2023 10:20

Ο Γιάννης Σπαλιάρας παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή του στο «Survivor All Star», την πρόταση που δέχτηκε αλλά και τα πρόσωπα με τα οποία έχει κρατήσει επαφή.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!».

Όσοι παρακολουθούν «Survivor» αναρωτιούνται γιατί δεν είσαι στον Άγιο Δομίνικο.

Είναι πολύ ευχάριστο να το ακούω αυτό, έως και τιμητικό, θα έλεγα. Έλαβα πολλή αγάπη μέσα από μηνύματα και πολύς κόσμος με ρωτάει στον δρόμο. Μέσα μου δεν ένιωθα ότι ήθελα να πάω. Δεν αισθάνθηκα την ανάγκη να βρεθώ εκεί. Βγαίνοντας από το παιχνίδι και παρακολουθώντας τα ελληνικά αλλά και τα τουρκικά «Survivor», παρατήρησα πως ήμουν ο μοναδικός που ενώ βγήκα πέμπτος νικητής, δεν ήμουν και ο πέμπτος καλύτερος, γεγονός που δείχνει ότι βρέθηκα σε αυτή τη θέση από την αγάπη του κόσμου και από τον χαρακτήρα μου.

Σου έγινε η πρόταση να συμμετάσχεις στο «Survivor All Star»;

Ναι, φυσικά.

Ήταν το οικονομικό ένας από τους λόγους που είπες «όχι»;

Δεν παζάρεψα τα χρήματα, γιατί μέσα μου κάτι μου είπε «όχι».

Έχει γίνει γνωστό πως όλοι οι παίκτες παίρνουν 5.000 ευρώ την εβδομάδα. Σε ενόχλησε ότι όλοι οι συμμετέχοντες θα παίρνουν το ίδιο ποσό;

Δεν με ενόχλησε γιατί έχει λογική από την πλευρά της παραγωγής. Έτσι θα αποφύγουν τριβές μεταξύ των παικτών. Αν αποφάσιζα να πάω, δεν θα το δεχόμουν αυτό. Δεν έχουμε όλοι την ίδια καριέρα, πώς να το κάνουμε; Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Επίσης, κάποιοι θα πήγαιναν και με λιγότερα – ξέρω πολλούς που θα ήταν ευχαριστημένοι και με 2.000 ευρώ. Οπότε γιατί να δώσεις 5.000 ευρώ σε κάποιον που θα πήγαινε και με 2.000 ευρώ;

Ο Τριαντάφυλλος δήλωσε πως δεν θα πήγαινε στο «Survivor» ακόμη και αν του έδιναν 20.000 ευρώ. Εσύ θα πήγαινες με αυτό το ποσό;

Σίγουρα θα ήταν πολύ μεγάλο το κίνητρο. Είναι ένα μεγάλο ποσό που δεν το αρνείσαι χωρίς δεύτερη σκέψη.

Παρακολουθείς το «Survivor» φέτος;

Ναι, το βλέπω. Δεν θα πω ψέματα ότι δεν χάνω επεισόδιο αλλά γενικά το παρακολουθώ. Χθες ήταν η πρώτη βραδιά που το έχασα γιατί πήγα στο γυμναστήριο και είδα κάποιες λίγες σκηνές με το που γύρισα.

Ποιον έχεις ξεχωρίσει;

Είναι πάρα πολύ νωρίς. Το επίπεδο των παικτών είναι αρκετά υψηλό. Βλέπουμε γερούς παίκτες, όπως ο Μισθοφόρος, να μην έχουν πάρει νίκη ακόμη και αυτό είναι περίεργο, αλλά και ενδεικτικό του υψηλού επιπέδου. Οι περισσότεροι, αν εξαιρέσεις τον Σπύρο Μαρτίκα, είναι πολύ δυνατοί παίκτες, άρα οι νίκες θα είναι μοιρασμένες.

Σου λείπει ο Ντάνος από το παιχνίδι;

Δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει αλλά αναγνωρίζω πως είναι ένα πρόσωπο που όλοι θα ήθελαν να δουν. Και εγώ θα ήθελα να τον δω στο παιχνίδι. Ακούγοντας τη φράση «Survivor All Star» οι περισσότεροι σκέφτηκαν τον Ντάνο.

Έχεις κρατήσει επαφή με τους συμπαίκτες σου;

Ναι, χωρίς να έχω γίνει κολλητός με κάποιους. Κρατάω επαφές, βλεπόμαστε και σε κοσμικά καλέσματα, βλέπω και αρκετούς συμπαίκτες στο μαγαζί του Μισθοφόρου όπου πηγαίνω συχνά. Ο Μισθοφόρος είναι ένα από τα παιδιά που νιώθω πιο κοντά μου. Αν και όταν ήμασταν στο παιχνίδι τσακωνόμασταν, το γεγονός ότι πήγαμε μαζί στο «Nomads» μας έφερε πιο κοντά. Ένας ακόμη φίλος είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος ξεκίνησε καλά. Μετά από όλο αυτό που είχε δημιουργηθεί τότε με τη συμμετοχή του, φέτος είναι πολύ μαζεμένος. Μόνο κερδισμένος θα βγει από τη φετινή του συμμετοχή.