Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν ξέρω αν η γυναίκα της ζωής μου είναι η γάτα μου»

Συντάκτης: Newsroom

12 Αυγούστου 2022 20:00

Γιάννης Σπαλιάρας: «Έπαιξα στο Netflix κι αυτό δε αλλάζει ότι και να πει ο οποιοσδήποτε πανελίστας»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για το ιδιαίτερο δέσιμο που έχει αναπτύξει με την γάτα του αλλά και για το αν εκείνη είναι τελικά η γυναίκα της ζωής του.

Μάλιστα όπως είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΕΓΩ «δεν ξέρω αν η γυναίκα της ζωής μου είναι η γάτα μου (γελάει), πάντως έχουμε αναπτύξει ένα απίστευτο δέσιμο».

Αν ήσουν ζώο ποιο πιστεύεις ότι θα ήσουν;

Θα μου άρεσε να ήμουν αετός ή λιοντάρι. Δεν συμβιβάζομαι με κάτι άλλο.

Μήπως η γάτα σου είναι η γυναίκα της ζωής σου και το ράφι το νέο σου σπίτι;

Δεν ξέρω αν η γυναίκα της ζωής μου είναι η γάτα μου (γελάει), πάντως έχουμε αναπτύξει ένα απίστευτο δέσιμο και πραγματικά νομίζω ότι η γάτα είναι το σπίτι μου. Δηλαδή όταν μπαίνω σπίτι, η γάτα είναι το σπίτι, δεν είναι ούτε τα έπιπλα, ούτε τίποτα. Αυτό είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα να μπαίνεις στο σπίτι σου κι αυτό το μικρό πλασματάκι να γυρίζει και να κάνει τούμπες από τη χαρά της που σε βλέπει. Τώρα όσον αφορά το ράφι ελπίζω να αποφύγω αυτό το κλισέ.

Γιάννης Σπαλιάρας: «Έχω φτάσει πολύ κοντά στο να κάνω πρόταση γάμου»

Γιάννης Σπαλιάρας: «Έχω φτάσει πολύ κοντά στο να κάνω πρόταση γάμου»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας παραχώρησε συνέντευξη στο Mega και αναφέρθηκε στην καριέρα του εντός κι εκτός Ελλάδας, καθώς και στην προσωπική του ζωή παρά το γεγονός ότι σπάνια μιλά γι’αυτήν

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του και στην πρωτότυπη ιδέα του για την τοποθέτηση αυτόματων πωλητών ζωοτροφών. Με αφορμή μια προσωπική του εμπειρία, αφού είναι γνωστή η αγάπη του για τα ζώα συντροφιάς.

«Ασχολήθηκα με τους αυτόματους πωλητές ζωοτροφών, όταν βρήκα τη γάτα μου να κλαίει στον κήπο», λέει ο διάσημος ηθοποιός για την καινούργια του ενασχόληση. Ωστόσο δεν έχει αφήσει πίσω την τηλεόραση.

Τα νέα του πλάνα για την τηλεόραση

«Συζητάω για ένα καινούργιο παιχνίδι με αθλητικό περιεχόμενο στην τηλεόραση. Δεν έχω υπογράψει ακόμα αλλά είμαι πολύ θετικός».

Δεν του αρέσει να παρακολουθεί ερωτικά ριάλιτι. Αλλά όπως παραδέχτηκε το οικονομικό κίνητρο είναι πάντα ισχυρό. Οπότε δεν αποκλείει το γεγονός κάποτε να παρουσιάσει ένα από αυτά.

«Στην τηλεόραση δεν μπορώ να δω ερωτικά reality. Δε νομίζω ότι προσφέρουν κάτι. Δε θα ήθελα να παρουσιάσω τέτοιο πρότζεκτ αλλά ποτέ μη λες ποτέ γιατί και το οικονομικό είναι σημαντικός παράγοντας».

Για την προσωπική του ζωή αναφέρει πως παραμένει ελεύθερος, αλλά έχει σκεφτεί πολύ σοβαρά να κάνει το επόμενο βήμα σε σχέση του.

«Έχω φτάσει πολύ κοντά στο να κάνω πρόταση γάμου και να σκεφτώ την οικογένεια σε 2 – 3 περιπτώσεις. Μου αρέσουν οι αυθόρμητες γυναίκες, οι ανεξάρτητες και λίγο τρελές θα έλεγα».

Και συμπλήρωσε αινιγματικά για την κατάσταση που βρίσκεται αυτό το διάστημα στα ερωτικά του:

«Αυτήν την στιγμή μπορεί να είμαι σε μια σχέση μπορεί και όχι, δεν βγάζω τις σχέσεις μου προς τα έξω».