Γιάννης Σπαλιάρας: «Έχω φτάσει πολύ κοντά στο να κάνω πρόταση γάμου»

Συντάκτης: Newsroom

13 Ιουνίου 2022 09:40

Γιάννης Σπαλιάρας: «Έχω φτάσει πολύ κοντά στο να κάνω πρόταση γάμου»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας παραχώρησε συνέντευξη στο Mega και αναφέρθηκε στην καριέρα του εντός κι εκτός Ελλάδας, καθώς και στην προσωπική του ζωή παρά το γεγονός ότι σπάνια μιλά γι’αυτήν

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του και στην πρωτότυπη ιδέα του για την τοποθέτηση αυτόματων πωλητών ζωοτροφών. Με αφορμή μια προσωπική του εμπειρία, αφού είναι γνωστή η αγάπη του για τα ζώα συντροφιάς.

«Ασχολήθηκα με τους αυτόματους πωλητές ζωοτροφών, όταν βρήκα τη γάτα μου να κλαίει στον κήπο», λέει ο διάσημος ηθοποιός για την καινούργια του ενασχόληση. Ωστόσο δεν έχει αφήσει πίσω την τηλεόραση.

Τα νέα του πλάνα για την τηλεόραση

«Συζητάω για ένα καινούργιο παιχνίδι με αθλητικό περιεχόμενο στην τηλεόραση. Δεν έχω υπογράψει ακόμα αλλά είμαι πολύ θετικός».

Δεν του αρέσει να παρακολουθεί ερωτικά ριάλιτι. Αλλά όπως παραδέχτηκε το οικονομικό κίνητρο είναι πάντα ισχυρό. Οπότε δεν αποκλείει το γεγονός κάποτε να παρουσιάσει ένα από αυτά.

«Στην τηλεόραση δεν μπορώ να δω ερωτικά reality. Δε νομίζω ότι προσφέρουν κάτι. Δε θα ήθελα να παρουσιάσω τέτοιο πρότζεκτ αλλά ποτέ μη λες ποτέ γιατί και το οικονομικό είναι σημαντικός παράγοντας».

Για την προσωπική του ζωή αναφέρει πως παραμένει ελεύθερος, αλλά έχει σκεφτεί πολύ σοβαρά να κάνει το επόμενο βήμα σε σχέση του.

«Έχω φτάσει πολύ κοντά στο να κάνω πρόταση γάμου και να σκεφτώ την οικογένεια σε 2 – 3 περιπτώσεις. Μου αρέσουν οι αυθόρμητες γυναίκες, οι ανεξάρτητες και λίγο τρελές θα έλεγα».

Και συμπλήρωσε αινιγματικά για την κατάσταση που βρίσκεται αυτό το διάστημα στα ερωτικά του:

«Αυτήν την στιγμή μπορεί να είμαι σε μια σχέση μπορεί και όχι, δεν βγάζω τις σχέσεις μου προς τα έξω».