Γιάννης Σπαλιάρας: Γιατί μαθαίνει φαρσί και καθαρεύουσα;

9 Ιανουαρίου 2020 13:06

Σπαλ

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μετά το Μεξικό όπου συμμετείχε σε πετυχημένη σειρά, ήδη έχει αναχωρήσει για το Ιράν καθώς θα συμμετάσχει σε ιρανική σειρά. Όπως ο ίδιος αποκαλύπτει: «Είμαι ένας Βυζαντινός ιππότης, αξιωματικός και μάχομαι κατά των Περσών». Όπως είπε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε»: «Φεύγω, αύριο βράδυ για το Ιράν και θα μείνω δύο μήνες. Δεν ξέρω αν θα έχω κάποιο κενό και επιστρέψω ενδιάμεσα, αλλά το πρόγραμμα είναι για δυο μήνες. Πρόκειται για ένα σίριαλ που θα γυρίζεται τρία χρόνια και θα περιμένω δηλαδή τρία χρόνια για να δημοσιεύσω φωτογραφίες. Απαγορεύουν τα κινητά. Θέλω να σας χαρίσω πολλές όμορφες εικόνες από εκεί, αλλά θα βλέπετε μόνο τοπία. Το σίριαλ θα προβληθεί μετά από τρία χρόνια μα πήρα ήδη τα χρήματα» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν την τελευταία περίοδο στο Ιράν, ο Γιάννης Σπαλιάρας πρόδωσε πως κυρίως ανησυχεί η μητέρα του και τα κοντινά του πρόσωπα αλλά «είναι η δουλειά μου και θα πάω να την κάνω καλά».
«Είμαι ένας Βυζαντινός ιππότης, αξιωματικός και μάχομαι κατά των Περσών. Θα μιλάω τη γλώσσα που μιλούσαν τον 5ο αιώνα στο Βυζάντιο και μελετάω καθαρεύουσα και περσικά για να συνεννοούμαι εκεί» ανέφερε ο ηθοποιός για το ρόλο του.
Τέλος, ο Γιάννης Σπαλιάρας παραδέχθηκε πως μπορεί να μην είναι η «Ελένη Μενεγάκη» στο Μεξικό, αλλά η σειρά που πρωταγωνιστεί είναι η πρώτη ισπανόφωνη σε τηλεθέαση στην prime time της Αμερικής.

https://youtu.be/IUNAxDIQbNU