Γιάννης Στάνκογλου: Είναι η Χρηστίδου ο νέος του έρωτας;

Συντάκτης: Newsroom

5 Δεκεμβρίου 2023 08:35

Ο κακός χαμός έχει προκληθεί από το πρωί της Δευτέρας 4/12, με την αποκάλυψη του Happy Day για τον χωρισμό και τη νέα σχέση του γνωστού και αγαπημένου ηθοποιού, Γιάννη Στάνκογλου, με γνωστή παρουσιάστρια!

Λίγο αργότερα την ίδια ημέρα, την περιέργεια των τηλεθεατών συνέχισε να εξάπτει ο Γιώργος Λιάγκας με τις δικές του δηλώσεις για την συγκεκριμένη σχέση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είπαν στην εκπομπή, ότι είναι συνάδελφος, άρα είναι παρουσιάστρια. Τα είπαν όλα. Είναι στο χώρο της showbiz, άρα τι κρατάνε κρυφό; Εγώ δε θα πω όνομα, μην φοβάστε, αλλά μου άρεσε, που και οι άλλοι που δεν το είπανε. Θα αρχίσουν τώρα να ψάχνουν ποιες είναι ελεύθερες.

Αλλά όλο αυτό, που το ξέρουμε όλοι, αλλά δε θέλουμε να το πούμε, είναι αυτό που λένε στο χωριό μου θέλει η τέτοια να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Αν το ξέρουν όλοι και το ζευγάρι για τους δικούς του λόγους, επιθυμεί να μην το πει, δεν το λες καθόλου, λοιπόν.

Επειδή προέκυψε αυτή η σχέση και όλοι την ξέρουμε εδώ και καιρό, για αυτό ακριβώς δημοσιοποιήθηκε και ο χωρισμός. Διότι, όταν έναν άνθρωπο τον ξέρει το σύστημα, οι συνάδελφοί του, οι συνάδελφοι της άλλης της κυρίας, ότι είναι μαζί σου λέει έχει χωρίσει; δεν έχει χωρίσει; Άφησε εντέχνως και καλά έκανε ο Γιάννης, ότι έχει χωρίσει εδώ και 2 – 3 χρόνια. Γιατί ακριβώς, δεν είναι ωραίο, ούτε για τη νέα σύντροφο, ούτε για τα παιδιά»,

Μπορεί ο ίδιος, λοιπόν, να απάντησε διαψεύδοντας το γεγονός (δείτε εδώ όλα όσα είπε), ωστόσο το πρωί της Τρίτης 5/12 έκανε την εμφάνιση του ένα εξώφυλλο της εφημερίδας Espresso που παρουσιάζει την Σίσσυ Χρηστίδου ως τη νέα του σύντροφο με ενδελεχή, μάλιστα, ρεπορτάζ για την γνωριμία και τον έρωτά τους!

Η δημόσια «συγγνώμη» της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Λίγο αργότερα, μετά από ένα τηλεφώνημα που έκανε ο Γιάννης Στάνκογλου στην παρουσιάστρια του Happy Day, Σταματίνα Τσιμτσιλή, η ίδια μέσα από την εκπομπή της του ζήτησε δημόσια συγγνώμη λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Θέλω να πω και να ξεκαθαρίσω πως παρά τις φήμες πως χώρισε νωρίτερα από ότι το δημοσιοποίησε, υπάρχει σεβασμός ότι έχει παιδιά. Όταν πια παραδέχτηκε ότι χώρισε, θεωρήσαμε ότι ένας νέος όμορφος άντρας που μίλησε και για το χωρισμό του είναι ανοιχτός για ένα νέο κεφάλαιο, έτσι ειπώθηκε ότι είναι ερωτευμένος και είναι σε σχέση με γυναίκα από το χώρο. Χθες δέχτηκα εκατομμύρια τηλεφωνήματα. Είπα ότι είναι μια κυρία που δεν έχω δει, απλά ειπώθηκε, και δεν έχουνε μιλήσει και οι ίδιοι ανοιχτά, δεν είπαμε ονόματα. Ανάμεσα στα πολλά τηλεφωνήματα ήταν και του ίδιου. Ήταν ευγενής και γλυκομίλητος και μου ξεκαθάρισε ότι απόλυτη προτεραιότητα του είναι τα παιδιά του. Τον αναστατώσαμε τον άνθρωπο. Ειπώθηκε αυτό αλλά μετά υπήρχε συνέχεια.

Εγώ θα μείνω σε αυτά που μου είπε. Μου είπε “εμένα η απόλυτη προτεραιότητα μου είναι τα παιδιά μου. Η κόρη μου είναι 14 ετών μπαίνει στα sites και αν έχω κάτι σίγουρο θέλω πρώτα εγώ να το συζητήσω με τα παιδιά μου και μετά να βγω να το πω”. Μπορεί τώρα να είναι ελεύθερος και ωραίος από εκεί και πέρα αν υπάρχει κάτι θα αποφασίσει αυτός πως και πότε θα το πει πρώτα στα παιδιά του. Μου είπε “και να έχω βγει με κάποια γυναίκα δεν σημαίνει πως είμαι έτοιμος να βγω και να πω είναι ο έρωτας στη ζωή μου. Άλλωστε με παρουσιάστρια έχω να βγω καιρό”. Να του ζητήσω συγγνώμη που τον αναστατώσαμε».