Γιάννης Στάνκογλου: «Η επιτυχία ξεκινάει στην επικοινωνία με τον συνεργάτη σου»

9 Φεβρουαρίου 2022 20:15

Γιάννης Στάνκογλου: «Η επιτυχία ξεκινάει στην επικοινωνία με τον συνεργάτη σου»

Ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τις δύος σειρές που πρωταγωνιστεί στην ΕΡΤ και στο Mega, για το θέατρο και για τα πράγματα που τον κάνουν να νιώθει ασφάλεια στη δουλειά του.

Γιάννης Στάνκογλου: «Η επιτυχία ξεκινάει στην επικοινωνία με τον συνεργάτη σου».

«Η επιτυχία ξεκινάει στην επικοινωνία με τον συνεργάτη σου, στις πρόβες, κατά πόσο ταιριάζουν τα «χνώτα» σας». Είπε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

Όταν ρωτήθηκε για το πότε ένιωσε να «πατάει στα πόδια του»,είπε πως η τρίτη δουλειά του στο θέατρο, η παράσταση «Επίγονοι» τον έκανε να νιώσει σιγουριά και αυτό οφειλόταν σε ένα μεγάλο ποσοστό και στον σκηνοθέτη, Θεόδωρο Τερζόπουλο.

«Η επιτυχία ξεκινάει στην επικοινωνία με τον συνεργάτη σου, στις πρόβες, κατά πόσο ταιριάζουν τα χνώτα σας. Υπήρξαν δουλειές στην πορεία που δεν μου έδωσαν σιγουριά. Είναι πολύ σημαντικός ο σκηνοθέτης, και οι συνεργάτες στη δουλειά». Τόνισε, ενώ συμπλήρωσε πως ο ηθοποιός πρέπει να κρατά κάποιες ανασφάλειες και ευαισθησίες του.

Ο Γιάννης Στάνκογλου πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί την παράσταση «Killer Joe», στο θέατρο «Εμπορικόν». Μια μαύρη κωμωδία που πραγματεύεται την ενδοοικογενειακή βία, την πατριαρχία και τη φτώχεια,με ανατροπές και ίντριγκες.

Με αφορμή, τις συμμετοχές του στην ταινία «Άγιος Παϊσιος» και «Ο άνθρωπος του Θεού» μίλησε για τη σχέση του με την πίστη και δήλωσε πως ξεκινάει πρώτα από τον εαυτό του.

«Πιστεύω στον εαυτό μου και προσπαθώ να γίνομαι όλο και καλύτερος. Πιστεύω πάρα πολύ στους ανθρώπους που έχουν την ενέργεια, μέσω της αγάπης να κάνουν καλά τα πράγματα και όχι, απαραίτητα, σωστά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ολοκληρώνοντας, είπε πως η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή του είναι τα δύο του παιδιά, και αποτελούν το μέρος όπου ηρεμεί.