Γιάννης Στάνκογλου: η μεγάλη επιστροφή στην τηλεόραση! Δείτε σε ποιο κανάλι έκλεισε

Δημοσιεύθηκε: 21 Ιουλίου 2021 09:00
Γιάννης Στάνκογλου: η μεγάλη επιστροφή στην τηλεόραση! Δείτε σε ποιο κανάλι έκλεισε

Μετά τον ρόλο του Κυπραίου στις Άγριες μέλισσες και τους Σχεδόν ενήλικες, ο Γιάννης Στάνκογλου επιστρέφει στην τηλεόραση. Ο αγαπημένος ηθοποιός θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό της σεζόν μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

Η διοίκηση της Δημόσιας Τηλεόρασης έδωσε τελικά το πράσινο φως σε μία νέα σειρά που θ’ αναλάβει η Steffi productions. Το σενάριο θα φέρει τη σφραγίδα της Τίνας Καμπίτση. Πρόκειται για μία σειρά με έντονο το ιατρικό και αστυνομικό στοιχείο.

Ήρωες θα είναι κυρίως γιατροί. Θα τους βλέπουμε να διαχειρίζονται αφενός δύσκολες ιατρικές υποθέσεις και αφετέρου να έχουν λόγο και σε εξιχνίαση αστυνομικών ιστοριών.

Ο Γιάννης Στάνκογλου αφήνει τον ρόλο του κακού και ντύνεται γιατρός στη νέα σειρά. Η οποία θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα.

Η Τίνα Καμπίτση μετά την Έξαψη που εκτόξευσε τις μετοχές της, ετοιμάζει ήδη το σίριαλ που θα δούμε την ΕΡΤ. Και υπόσχεται να ταράξει τα νερά στην ελληνική τηλεόραση. Με μία τηλεοπτική παραγωγή με έντονο και πάλι το στοιχείο του μυστηρίου. Απλώς δοσμένο από μία άλλη πλευρά.