Γιάννης Στάνκογλου: «Μετά τις Άγριες Μέλισσες επέλεξα μια σύγχρονη κωμωδία, με επέλεξαν κιόλας, μια δουλειά που προσωπικά την χαίρομαι πάρα πολύ»

Δημοσιεύθηκε: 23 Ιανουαρίου 2021 14:45
Γιάννης Στάνκογλου: «Μετά τις Άγριες Μέλισσες επέλεξα μια σύγχρονη κωμωδία, με επέλεξαν κιόλας, μια δουλειά που προσωπικά την χαίρομαι πάρα πολύ»

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στην κάμερα των Κου Κου και τον δημοσιογράφο Αρτ. Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αναφέρθηκε τόσο στο νέο σίριαλ του MEGA, «Σχεδόν ενήλικες» όσο και την ερωτική εξομολόγηση που έχει κάνει στον πατέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο Γιάννης Στάνκογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μετά τις Άγριες Μέλισσες επέλεξα μια σύγχρονη κωμωδία, με επέλεξαν κιόλας, μια δουλειά που προσωπικά την χαίρομαι πάρα πολύ. Γενικά μου αρέσει πάρα πολύ να αλλάζω χαρακτήρες από τη μία δουλειά στην άλλη. Αυτό είναι το καλύτερο μου. Να φεύγω από δράμα και να κάνω κωμωδία είναι κάτι που το θέλω, το ψάχνω και προσπαθώ να το κάνω».

«Πολύ συχνά συμβαίνει να είμαι πιο παιδί από τα παιδιά μου» πρόσθεσε με χιούμορ ο πρωταγωνιστής. «Έχω δει πάρα πολύ λίγο τις Άγριες Μέλισσες, από όταν έφυγα, γενικά δεν βλέπω πάρα πολύ τηλεόραση. Τα βλέπω τα λάθη μου συχνά αλλά νομίζω πως ως ηθοποιοί τα καταλαβαίνουμε και εκείνη τη στιγμή κατά πόσο είμαστε μέσα στον χαρακτήρα».

Όσον αφορά για τον χαρακτηρισμό του ωραίου, από πολλούς, ο Γιάννης Στάνκογλου απάντησε πως «δεν έχω βαρεθεί να το ακούω αλλά δεν είναι και κάτι το οποίο είναι στις μέρες μας όσο ήταν ίσως στις αρχές του ελληνικού κινηματογράφου. Έχουν αλλάξει τα δεδομένα και μερικές φορές είναι κάτι που προσπαθώ να το κοντράρω με το να τσαλακώνομαι».

Τέλος, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε με χαμόγελο για τον πατέρα του. «Κάποια στιγμή είχα κάνει ερωτική εξομολόγηση στον πατέρα μου. Του είχα μιλήσει, του είχα πει πόσο πολύ τον αγαπάω και ήταν κάτι που με ξελάφρωσε».

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT