Γιάννης Στάνκογλου: «Ξεκινάμε γυρίσματα τη Δευτέρα για το Νησί 2»

Συντάκτης: Newsroom

18 Ιουνίου 2022 11:45

Γιάννης Στάνκογλου: «Ξεκινάμε γυρίσματα τη Δευτέρα για το Νησί 2»

Ο Γιάννης Στάνκογλου συνεχίζει την τηλεοπτική του παρουσία και την επόμενη χρονιά στη «Μια νύχτα του Αυγούστου», που αποτελεί τη συνέχεια της σειράς «Το Νησί»

Καλεσμένος  στο «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» στο ΟΡΕΝ ήταν ο Γιάννης Στάνκογλου. Παραχώρησε μια συνέντευξή εφ’ όλης της ύλης και αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου» που πρωταγωνιστεί. Έχοντας κάνει μια επιτυχημένη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες στον ρόλο του Θωμά Κυπραίου, τη σειρά Σχεδόν Ενήλικες στο Mega και τον πολύ πετυχημένο Όρκο στην ΕΡΤ, συνεχίζει και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά με μια σειρά που υπόσχεται πολλά στο κοινό.

Όσα είπε για τη νέα σειρά

«Έρχεται Το Νησί- η συνέχεια. Που υπάρχει ο Ανδρέας ο Βανδουλάκης στη φυλακή, 6 χρόνια μετά τον φόνο της Άννας. Ξεκινάμε γυρίσματα τη Δευτέρα. Υπάρχουν και γυρίσματα στην Κρήτη, αλλά τα περισσότερα είναι εδώ. Τα δικά μου είναι στη φυλακή. Είναι όλο μέσα στη φυλακή. Είναι πάρα πολύ ωραία γραμμένο το σενάριο».

«Νομίζω ότι είμαστε κοντά στο ’50-’60. Έχει κλείσει η Σπιναλόνγκα και υπάρχουν κανά δυο τρεις χαρακτήρες από το πρώτο Νησί ας το πούμε έτσι. Που είναι εδώ σε κάποιο νοσοκομείο. Θα δούμε απ’ ότι ξέρω και τον Τάσο τον Νούσια. Δεν θα είναι η Κατερίνα Λέχου ούτε ο Στέλιος Μάϊνας. Βέβαια κι εγώ πέθαινα στο παλιό “Νησί”, αλλά τον βλέπουμε λίγο πριν πεθάνει αυτά τα 6 χρόνια. Είναι από το βιβλίο της Βικτόριας Χίσλοπ «Μια νύχτα του Αυγούστου» που παρακολουθεί κάποιους από τους βασικούς χαρακτήρες από το Νησί. Ξεκινάμε γυρίσματα τη Δευτέρα».

Ο Γιάννης Στάνκογλου πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε με την οικογένειά του τα γενέθλια του γιου του

Ο ίδιος ευχήθηκε και διαδικτυακά δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία που βρίσκονται μαζί στην παραλία. Ο μικρός Φίλιππος φοράει λευκό T-shirt και μπλε μαντήλι στο κεφάλι σαν τον πατέρα του.

«Χρόνια σου πολλά αντράκι μου γέρος δυνατός τυχερός και με χαμόγελο…εγώ πάντα μαζί σου!!!» έγραψε στη λεζάντα.