Γιάννης Στάνκογλου: Άφαντος ο ταξιτζής που τον απείλησε με όπλο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

3 Δεκεμβρίου 2022 11:16

Δεν έχει καταστεί δυνατόν να εντοπιστεί ακόμη ο ταξιτζής που σύμφωνα με την καταγγελία του Γιάννη Στάνκογλου, τον απείλησε στην οδό Αμερικής με όπλο.

Ο ταξιτζής που έχει καταγγείλει ο γνωστός ηθοποιός, Γιάννης Στάνκογλου παραμένει άφαντος καθώς οι όποιες προσπάθειες έχουν καταβληθεί προκειμένου να βρεθεί, δεν έχουν αποδώσει καρπούς ως αυτή τη στιγμή.

Υπενθυμίζεται πως ένα απίστευτο περιστατικό έζησε ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος κατήγγειλε πως οδηγός ταξί τον απείλησε με όπλο και προσπάθησε να τον πατήσει με το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Αμερικής στο Σύνταγμα, όταν ένα ταξί μπήκε ξαφνικά στη λωρίδα που κινούταν ο Στάνκογλου με το αυτοκίνητό του και τον «έκλεισε».

Ο ηθοποιός ζήτησε το λόγο από τον οδηγό ταξί με τους άνδρες να διαπληκτίζονται.

Τότε, ο ηθοποιός κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και προσπάθησε να καταγράψει τις πινακίδες κυκλοφορίας για να τον καταγγείλει στην Αστυνομία.

Ωστόσο, ο οδηγός του ταξί έβγαλε όπλο και άρχισε να τον απειλεί, ενώ στην συνέχεια μπήκε στο ταξί και πριν εξαφανιστεί, προσπάθησε να πατήσει τον Στάνκογλου!