Γιάννης Τάσσιος: «Με απειλούσαν και για να ζήσω έφυγα για δουλειά στο εξωτερικό»

6 Μαρτίου 2020 16:57

Τάσσιος

Για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του μίλησε ο Γιάννης Τάσσιος. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στις απειλές που δεχόταν στο παρελθόν και αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους που αποτραβήχτηκε από τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.
«Έλειπα κάποια χρόνια από τα μεγάλα μαγαζιά επειδή υπήρξαν κάποια πολύ δυσάρεστα γεγονότα, τα οποία δεν θέλω καν να τα θυμάμαι. Απειλητικά τηλεφωνήματα και τέτοια για να φύγω από την Αθήνα. Την εποχή εκείνη είχα κάνει μια τεράστια επιτυχία και κάποιους τους ενόχλησε προφανώς. Δεν λέγονται αυτά τα πράγματα και δεν μπορείς να τα πεις πουθενά γιατί δεν υπάρχουν αποδείξεις. Δεν μπορείς να αποδείξεις ότι σε πήρε κάποιος να σε απειλήσει», εξομολογήθηκε.
Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως εξαιτίας όσων έγιναν αναγκάστηκε να εργαστεί στο εξωτερικό, ενώ αντιμετώπισε την κατάθλιψη: «Για να μπορέσω να τα βγάλω πέρα, αφού δεν μπορούσα να δουλέψω στην Αθήνα, έπρεπε να δουλέψω στο εξωτερικό και ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα. Με έπιασε κατάθλιψη, είχα φοβερό πρόβλημα γιατί δεν το είπα σε κανέναν και το πέρασα όλο μόνος μου. Φοβήθηκα για την οικογένεια μου, δεν ήθελα να ξέρει τι έχω και στην ουσία δεν πίστεψε κανείς ότι κάτι έχω γιατί το πέρασα μόνος και έκανα τον ηθοποιό! Μπροστά τους χαμογελούσα και πίσω πήγαινα και χτύπαγα το κεφάλι μου στον τοίχο για να μην καταλάβουν τι συμβαίνει και να μην τους φοβήσω! Πιο πολύ φοβήθηκα για τους δικούς μου ανθρώπους. Δεν φοβήθηκα για μένα».