Γιάννης Τοπαλούδης: «Ζούμε σε ένα σπίτι αδειανό ψυχικά»

16 Ιανουαρίου 2022 08:00

Γιάννης Τοπαλούδης: «Ζούμε σε ένα σπίτι αδειανό ψυχικά»

Η εκπομπή Μαμά-δες βρέθηκε στην έκθεση She’s gone στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης». Που παρουσιάζει τα ρούχα που φορούσαν γυναίκες που δολοφονήθηκαν.

Γιάννης Τοπαλούδης: «Ζούμε σε ένα σπίτι αδειανό ψυχικά».

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη μίλησε με την παρουσιάστρια μέσω Skype για την εμπειρία της οικογένειάς του. Όταν έστειλαν ρούχα της για τη συγκεκριμένη έκθεση.

«Ήταν ανυπέρβλητη ψυχική δυσκολία τη στιγμή που βάζαμε στο δέμα τα ρούχα της Ελένης για να τα στείλουμε στην Αθήνα.Ήταν σαν να αποχωριζόμαστε ένα κομμάτι της ψυχής μας.

Πλέον κάθε αντικείμενο, κάθε φωτογραφία, ακόμα και οι τελευταίες τρίχες και τα αποτσίγαρα που έχω κρατήσει από τότε δίνουν την ψυχή της μέσα στο σπιτικό μας και δύσκολα τα αποχωριζόμαστε. Ακόμη και τα τελευταία αποτσίγαρα δίνουν την ψυχή μας μέσα στο σπιτικό μας.

Τις πρώτες ημέρες που ήμασταν στη Ρόδο μέσα στον ψυχικό χαμό είχα πει ότι εύχομαι να μην υπάρξει άλλη Ελένη. Δυστυχώς, έμεινε αυτό μία ευχή και μόνο. Περισσότερο μιλάει η μαμά της Ελένης με γονείς άλλων δολοφονημένων παιδιών, μιλάει πολύ με τη μαμά του Βαγγέλη του Γιακουμάκη αλλά και με τη Μάγδα τη μητέρα του Παύλου Φύσσα». Συμπλήρωσε ο κύριος Γιάννης Τοπαλούδης.