Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τη Βάσω Λασκαράκη, μπορούμε να συνεργαστούμε»

Συντάκτης: Newsroom

31 Ιουλίου 2022 09:00

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τη Βάσω Λασκαράκη, μπορούμε να συνεργαστούμε»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε για την έναρξη των γυρισμάτων της νέας σειράς «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», των Ρέππα – Παπαθανασίου στο Mega και την συνύπαρξή του με την πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη

Για τον ρόλο του στη νέα σειρά στο Mega, έκανε λόγο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στη συνέντευξη που έδωσε στη Νίκη Κώτσου για την Real. Ενώ σχολίασε το γεγονός ότι πρωταγωνιστεί μαζί με την Βάσω Λασκαράκη.

Η νέα σεζόν φέρνει και μια νέα σειρά στο Mega. «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» με πρωταγωνίστριες τρεις γυναίκες με διαφορετικές ζωές, τις οποίες υποδύονται η Βάσω Λασκαράκη, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Νίκη Λάμη. Μίλησέ μας για το ρόλο σου…

Πρόκειται για μια κωμωδία που δείχνει τρεις πολύ διαφορετικές γυναίκες, σε τρεις διαφορετικές φάσεις της ζωής τους. Δεν θα έλεγα από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις, δεν το βλέπω από αυτή την πλευρά. Ουσιαστικά δείχνει τρεις εντελώς διαφορετικές γυναίκες να ζουν τη δική τους καθημερινότητα. Έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον και πάρα πολύ χιούμορ. Είναι μια καθαρή κωμωδία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου.

Εγώ υποδύομαι τον Γιάννη, με τον οποίο έχει σχέση η Μαίρη (Νίκη Λάμη). Ο Γιάννης είναι μία από τις σχέσεις της. Όλο χωρίζουν και όλο τα ξαναφτιάχνουν. Είναι λίγο τυχοδιώκτης, θέλει να βρει δουλειά, φοβάται να δεσμευτεί, εγκλωβίζεται κάθε φορά που νιώθει κάτι παραπάνω για μια γυναίκα, θέλει να είναι με τη Μαίρη και ταυτόχρονα δεν θέλει, γιατί αναζητεί και την ηρεμία του. Εκεί που πάει, λοιπόν, να κάνει ένα βήμα παραπάνω, το μετανιώνει.

Κατερίνα Καραβάτου: Είναι οριστικό! Βγαίνει το διαζύγιο με το Mega

Είναι πάρα πολύ ωραίο που παίζεται ξανά με τη Βάσω Λασκαράκη. Είναι ωραίο ως μήνυμα και ως εξέλιξη μιας σχέσης δύο πρώην συντρόφων που είναι και γονείς.

Στο σίριαλ με τη Βάσω δεν έχουμε κοινές σκηνές. Δεν υποδυόμαστε το ζευγάρι, όπως κάναμε στην «Πολυκατοικία». Συστεγαζόμαστε στα ίδια πλατό. Αυτό είναι ουσιαστικά. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας, μπορούμε να συνεργαστούμε. Εφόσον υπάρχει η συνεργασία για το παιδί, που είναι πολύ πιο σημαντική από οποιοδήποτε σίριαλ, νομίζω ότι ένα σίριαλ μπορούμε να το κάνουμε παρέα.