Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Εμπιστεύομαι την δικαιοσύνη για τις υποθέσεις Λιγνάδη και Φιλιππίδη»

Συντάκτης: Newsroom

6 Αυγούστου 2022 09:25

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Εμπιστεύομαι την δικαιοσύνη για τις υποθέσεις Λιγνάδη και Φιλιππίδη»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έδωσε μια εκτενή συνέντευξη για τη ζωή και την καριέρα του, ενώ σχολίασε τις δίκες των Λιγνάδη και Φιλιππίδη που βρίσκονται σε εξέλιξη

Ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στιν Νίκη Κώτσου για την Real και μεταξύ άλλων σχολίασε τις εξελίξεις γύρω από τις δίκες των Λιγνάδη και Φιλιππίδη.

Θα ήθελες να μιλήσεις για τις αποφάσεις στις υποθέσεις Λιγνάδη και Φιλιππίδη;

Φυσικά δεν ήμουν παρών στο δικαστήριο και δεν ξέρω τι ειπώθηκε και τι έγινε, αλλά εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη και θέλω να την εμπιστεύομαι και πρέπει να την εμπιστεύομαι.

Θα ασχολιόσουν ποτέ με τον συνδικαλισμό;

Δεν είμαι υπέρ του συνδικαλισμού. Ειδικά με τη μορφή που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια. Εγώ στηρίζω το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και τις αποφάσεις του, προσπαθώ να παρευρίσκομαι εκεί όσες φορές μπορώ. Δεν μου μένει και χρόνος για να ασχοληθώ με τον συνδικαλισμό. Έχω συνηθίσει να αφιερώνομαι 100% σε ότι κάνω.

Στην ίδια συνέντευξη είχε μιλήσει και για την προσωπική του ζωή

Ο γάμος είναι θέμα επίκαιρο στη δική σου φάση;

Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα. Θες να μου βάλεις ιδέα;

Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα…

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κάποια τέτοια σκέψη για γάμο.

Η επιθυμία να αποκτήσεις ένα δεύτερο παιδί;

Όπως είπα, δεν έχω πρόγραμμα γενικότερα στη ζωή μου. Το ίδιο θα απαντήσω κι εδώ. Έτσι λειτουργώ και σε αυτόν τον τομέα. Δεν προγραμματίζω, δεν λέω «τώρα θα κάνω παιδί». Αν είναι να ‘ρθει το παιδί, θε να ‘ρθει.

Ένα πολύ κοντινό όνειρο, ποιο είναι;

Από φέτος και τα επόμενα χρόνια, να κάνω ταξίδια εντός κι εκτός Ελλάδας. Μου έχει λείψει πολύ αυτό. Θέλω να αλλάξω λίγο παραστάσεις. Θέλω να κάνω διακοπές και με την κόρη μου και με την Κατερίνα, να χαλαρώνω, να γεμίζω μπαταρίες και να επιστρέφω.