Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Ήταν απόλυτα συνειδητή η απόφαση της καταστροφής μου»

Συντάκτης: Newsroom

11 Απριλίου 2024 09:21

Για τα πράγματα που τον κάνουν να χάνει τον έλεγχο αλλά και τις «καταστροφές» του μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης το βράδυ της Τετάρτης 10/4 στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά»

«Χάνω τον έλεγχο για μικροπράγματα. Στα σημαντικά μπορεί να είμαι απίστευτα ψύχραιμος. Τις προάλλες μου γύρισε ο εγκέφαλος γιατί είχα παραγγείλει καφέ και ο καφές δεν ήρθε ποτέ. Πέρασε 1,5 ωρα. Αυτό είναι ένα ψεγάδι τεράστιο που έχω, που το έχω πάρει από τον πατέρα μου, αν δεν πιω καφέ το πρωί, μη μου πεις ούτε καλημέρα.Δεν είμαι πρωινός τύπος, δεν ξυπνάω ευχάριστα και “τι ωραία που είναι η ζωή”. Μπορεί κάποιος να μου μιλήσει μετά τον καφέ. Μια τζούρα αρκεί, είναι στο μυαλό. Γιατί να κόψω τον καφέ; Αν κόψω τον καφέ πρέπει να κόψω και το τσιγάρο» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Το τσιγάρο και ο καφές πάνε πακέτο. Ξεκίνησα το τσιγάρο μεγάλος, στα 22 μου. Δεν είναι ότι το είχα από το σχολείο, ότι κάπνιζα κρυφά από τους γονείς μου. Ήταν πολύ συνειδητή η απόφαση της καταστροφής μου. Οι άλλες καταστροφές στη ζωή μου έχουν έρθει καταλάθος. Εκ του αποτελέσματος, οι επιτυχίες στη ζωή μου είναι περισσότερες από τις καταστροφές» εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο: