Γιάννης Τσιμιτσέλης: Τι απαντά στο ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί με την Κατερίνα Γερονικολού

Συντάκτης: Newsroom

23 Σεπτεμβρίου 2022 13:45

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Τι απαντά στο ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί με την Κατερίνα Γερονικολού

Τον Γιάννη Τσιμιτσέλη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, για τη συνεργασία του με τη Βάσω Λασκαράκη, στην σειρά, «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί με την Κατερίνα Γερονικολού.

«Βρε εδώ έχουμε παιδί, συνεργαζόμαστε για το παιδί, θα ήταν δύσκολο να συνεργαστούμε σε ένα σήριαλ στο οποίο δεν βρισκόμαστε καν στο πλατό;», σχολίασε για τη συνεργασία με την πρώην σύζυγό του στη νέα σειρά του Mega.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί με την αγαπημένη του, Κατερίνα Γερονικολού, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απάντησε: «Είναι θέμα άλλου, αν είναι να έρθει θα έρθει, αλλιώς ας προσπεράσει. Δεν προγραμματίζω πράγματα».

Τσιμιτσέλης- Γερονικολού: Μυστικός γάμος στον Αστακό! Το γραφικό εκκλησάκι και οι λεπτομέρειες

Τσιμιτσέλης- Γερονικολού: Μυστικός γάμος στον Αστακό! Το γραφικό εκκλησάκι και οι λεπτομέρειες

Τα πάντα είναι έτοιμα για το γάμο του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Κατερίνας Γερονικολού, καθώς όπως μαρτυρούν πηγές από το πολύ στενό τους περιβάλλον, οι δύο τους το πήραν απόφαση να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε αποκλειστικά, από τις ίδιες πηγές, το ζευγάρι έχει επιλέξει τόσο το μέρος στο οποίο θέλει να κάνει το γάμο του όσο και το χρόνο στον οποίο θα τελεστεί αυτός. Φυσικά κρατάνε όλες αυτές τις λεπτομέρερειες ως επτασφράγιστο μυστικό, όμως καταφέραμε να μάθουμε ότι το μυστήριο πρόκειται να γίνει σε ένα γραφικό εκκλησάκι στον Αστακό, την υπέροχη πόλη της Αιτολοακαρνανίας που βλέπει στο Ιόνιο.

Καλεσμένοι στο γάμο τους θα είναι μόνο οι πολύ δικοί τους άνθρωποι, που ούτε κι αυτοί δεν γνωρίζουν ακόμη την ημερομηνία του γάμου.

Το ζευγάρι προσπαθεί με κάθε τρόπο να προστατεύσει την ιδιωτική του ζωή και αποφεύγει να δίνει πληροφορίες για το τι κάνει και που πάει. Εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις.

Διακοπές στο Μπαλί

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποχαιρέτησε το Μπαλί με μια φωτογραφία αγκαλιά με τη σύντροφό του, αποκαλύπτοντας πως η επόμενη στάση τους είναι στη Σιγκαπούρη.

Με τη σειρά της, η Κατερίνα Γερονικολού προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση, αναφέροντας πως το ταξίδι στην Ινδονησία ήταν όνειρο ζωής για εκείνη.

«Ένα Δώρο στον εαυτό σου. Είναι το ταξίδι που πάντα ήθελες να κάνεις και συνέχεια ανέβαλες για όταν θα είχες παραπάνω χρόνο, παραπάνω χρήματα, για όταν θα μεγαλώσουν τα παιδιά, για όταν οι συνθήκες θα είναι καλύτερες. Χαίρομαι που και φέτος για άλλη μία φορά δεν το ανέβαλα. (Μάλλον πήρα κάποιες “συμβουλές” από το κορίτσι που φέτος υποδύθηκα στην @ertofficial_ )», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.