Γιάννης Βαρδής: H δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του, Νατάσα Σκαφίδα

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

21 Ιουλίου 2022 20:45

Με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα ετών από τη γνωριμία του με τη Νατάσα Σκαφίδα, ο Γιάννης Βαρδής προχώρησε σε δημόσια ερωτική εξομολόγηση προς την αγαπημένη του.

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Βαρδής δημοσίευσε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, τις ομορφότερες στιγμές που έχει ζήσει με τη σύντροφό του όλο αυτό το διάστημα.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Βαρδής έγραψε: «Κάθε μέρα βλέπω το πρόσωπό σου και σε αγαπώ περισσότερο από την προηγούμενη μέρα. Κάθε μέρα θέλω μαζί να περνάμε όσο υπάρχει ζωή, δικός σου να ‘μαι.

10 χρόνια Νατάσα μου. Είσαι η ηρωίδα μου. Σαν σήμερα σε είδα πρώτη φορά. Σαν σήμερα ξεκίνησαν όλα».

Σημειώνεται πως το λαμπερό ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και περίπου πέντε χρόνια. Μάλιστα, έχουν δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια καθώς απέκτησαν δύο παιδιά, την Κατερίνα και τον Αντώνη, που αποτελούν την προτεραιότητά τους.

Παλαιότερα, ο Βαρδής είχε πει για τη σύζυγό του (στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» του ΜΕGA): «Πάντα είχα στο μυαλό μου να μην κάνω τα ίδια λάθη με τους γονείς μου, να μη χωρίσω και να είμαστε ενωμένοι.

Τη σύζυγό μου τη γνώρισα σε μία συναυλία, ξεχώριζε μέσα στο πλήθος. Η Νατάσα είναι ένα φωτεινό πλάσμα. Υπάρχει μια σχετική ζήλια, στην αρχή δεν το πολυέδειχνε και στην πορεία άρχισε να το δείχνει αλλά ποτέ με άσχημο τρόπο».
Σε άλλο σημείο ο γνωστός τραγουδοποιός ανέφερε: «Περάσαμε μια περιπέτεια υγείας με το γιο μας, προσπαθούσα να στηρίξω τη Νατάσα, γιατί είχε επιλόχειο κατάθλιψη. Τους πρώτους επτά μήνες ο γιος μας δεν κοιμόταν καθόλου. Και τρέχαμε στους γιατρούς όλα τα πρωινά».

Τέλος, η οικογένεια κατοικεί στο πατρικό σπίτι του τραγουδιστή, το οποίο βρίσκεται την Παιανία. Όπως εξομολογήθηκε η Σκαφίδα σε παλαιότερη συνέντευξή της, χρειάζεται τη βοήθεια της μητέρας της η οποία ζει στο Καλαμάκι όταν μένει μόνη με τα παιδιά.