Γιάννης Βαρδής – Νατάσα Σκαφίδα: γενέθλια στην Ιθάκη (φωτογραφίες)

Συντάκτης: Newsroom

14 Αυγούστου 2022 09:50

Γιάννης Βαρδής - Νατάσα Σκαφίδα: γενέθλια στην Ιθάκη (φωτογραφίες)

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ιθάκη μαζί με τα παιδιά τους και τους φίλους τους

Το ζευγάρι επέλεξε να κάνει τις φετινές του διακοπές στα Επτάνησα. Μαζί με την κόρης τους Κατερίνα και τον γιο τους Αντώνη. Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα έχουν φτιάξει ένα πολύ όμορφο φωτογραφικό άλμπουμ από την διαμονή τους στο πανέμορφο νησί. Και από τις καλοκαιρινές τους δραστηριότητες. Αλλά και από τις εξορμήσεις τους σε γειτονικούς προορισμούς.

Κι επειδή και οι δύο είναι πολύ ενεργοί στα social media, όλα αυτά μπορούμε να τα δούμε στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Η Νατάσα Σκαφίδα είχε χθες τα γενέθλιά της και ο Γιάννης Βαρδής αποφάσισε να της κάνει μια όμορφη έκπληξη.

Μαζί με την Κατερίνα με τον Αντώνη της ευχήθηκαν δημόσια μέσα από stories. «Μαμά σ’ αγαπάω πολύ, χρόνια σου πολλά», είπε ο Αντώνης. Και το ίδιο είπε και η Κατερίνα στην κάμερα του κινητού του μπαμπά της μαζί με ένα τρυφερό φιλί. Παράλληλα μια τούρτα την περίμενε μαζί με την ανάλογη μουσική, στο εστιατόριο που βρίσκονταν με την παρέα τους.

 

Ο Γιάννης Βαρδής είχε περιγράψει τη γνωριμία τους σε παλιότερη συνέντευξη

«Τη σύζυγό μου τη γνώρισα σε μία συναυλία, ξεχώριζε μέσα στο πλήθος. Η Νατάσα είναι ένα φωτεινό πλάσμα. Υπάρχει μια σχετική ζήλια, στην αρχή δεν το πολυέδειχνε και στην πορεία άρχισε να το δείχνει αλλά ποτέ με άσχημο τρόπο».
Σε άλλο σημείο ο γνωστός τραγουδοποιός ανέφερε: «Περάσαμε μια περιπέτεια υγείας με το γιο μας, προσπαθούσα να στηρίξω τη Νατάσα, γιατί είχε επιλόχειο κατάθλιψη. Τους πρώτους επτά μήνες ο γιος μας δεν κοιμόταν καθόλου. Και τρέχαμε στους γιατρούς όλα τα πρωινά».