Γιάννης Βαρδής VS Τόνυ Μαυρίδη: Αντίδικοι για ένα τραγούδι

21 Μαρτίου 2019 13:50

Ότι δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική στην προκειμένη, όχι, δεν μπορώ. Αφενός, με τον Γιάννη Βαρδή είμαστε συντοπίτες και συναγωνιστές -στα κοινά- και τον θεωρώ ένα πολύ γλυκό άνθρωπο, αφετέρου, γνωρίζω παλαιόθεν τον Τόνυ Μαυρίδη. Και πάντα μού ήταν συμπαθής. Επομένως, εκθέτω τα γεγονότα και τα συμπεράσματα δικά σας.

 

Η πλευρά Βαρδή

Ο Γιάννης, που λέτε, κατέθεσε αγωγή κατά του Τόνυ Μαυρίδη και του Χριστόφορου Σιγανού και ζητάει 100 χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με την πλευρά του τραγουδιστή, το κομμάτι «Περαστική» που ερμηνεύει η Πάολα οι προαναφερόμενοι δημιουργοί το αντέγραψαν από το τραγούδι του Αντώνη Βαρδή «Δεν θέλω να πιστέψω». Ένα κομμάτι που είχε κυκλοφορήσει το 2009 με τον Νίκο Βέρτη.

Όπως αναφέρεται στην αγωγή, οι δημιουργοί του τραγουδιού είχαν δεσμευτεί πως θα αλλάξουν τα κοινά σημεία, κάτι που ποτέ δεν συνέβη. Ο ίδιος, δε, ο τραγουδιστής δηλώνει:  “Ό,τι έχει να κάνει με τον πατέρα μου θα το υπερασπιστώ”.

Η πλευρά Μαυρίδη

Ο δικηγόρος του Τόνυ Μαυρίδη μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε, τονίζοντας: “Ήδη έχουμε απευθυνθεί σε πραγματογνώμονες, που κάποια στιγμή θα κριθούν από το δικαστήριο. Πληροφορηθήκαμε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην είναι πρωτότυπη δουλειά του κ. Μαυρίδη και του κ. Σιγανού. Πιστεύω, είναι άλλοι οι λόγοι, εκτός από την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας”.

ΝΤΟΝ.Α.