Γιάννης Βασιλώττος: «Στην αρχή είπα “όχι” στις Άγριες Μέλισσες»

Συντάκτης: Newsroom

24 Ιουνίου 2022 10:30

Γιάννης Βασιλώττος: «Στην αρχή είπα "όχι" στις Άγριες Μέλισσες»

Στην Κυψέλη της ΕΡΤ βρέθηκε ο Γιάννης Βασιλώττος και μίλησε για τον πρώτο του ρόλο στην τηλεόραση. Όταν τον κάλεσαν για να υποδυθεί τον Μπάμπη στις Άγριες Μέλισσες

Ο Γιάννης Βασιλώττος είπε χαρακτηριστικά πως την πρώτη φορά που τον κάλεσαν από την παραγωγή τους απάντησε πως θα το σκεφτεί. Ο ηθοποιός αρχικά φοβήθηκε την έκθεση στην οθόνη δίπλα σε μεγάλους ηθοποιούς. Χωρίς ο ίδιος να έχει την ανάλογη εμπειρία. Αφού ήταν μόνο δύο χρόνια που είχε τελειώσει τη δραματική σχολή. Μπήκε στη σειρά Άγριες Μέλισσες τελικά, αλλά λίγο αργότερα και σε άλλον ρόλο από τον αρχικό. Πήρε τον ρόλο του Μπάμπη.

«Με πήραν οι άνθρωποι από τις Άγριες Μέλισσες την πρώτη σεζόν για έναν συγκεκριμένο ρόλο. Με φώναξαν για να δουν αν μπορώ να μιλήσω. Όταν με κάλεσαν λοιπόν, μου έδωσαν να διαβάσω μια σκηνή για έναν ρόλο που θα έμπαινε για λίγα επεισόδια χωρίς να το ξέρω. Και κάνοντας τη σκηνή αναρωτήθηκαν γιατί δεν έχω ξανακάνει τηλεόραση. Είχα τελειώσει δυο χρόνια πριν την σχολή. Οπότε δεν έτυχε και δεν ήξερα εάν μπορώ να το κάνω. Αν μπορούσα να ανταπεξέλθω δηλαδή σε τόσο γρήγορους ρυθμούς».

«Φεύγοντας με πήραν τηλέφωνο , την ίδια μέρα νομίζω, για να μου πουν πως ήθελαν να συνεργαστούμε. Εγώ ζήτησα «να το σκεφτώ»! Άλλος άνθρωπος δεν θα το σκεφτόταν καν και θα επέστρεφε να υπογράψει. Κι εγώ αυτό ήθελα αλλά δεν ήξερα αν μπορώ να το κάνω».
«Από τον καιρό που είχα τελειώσει τη σχολή και μετά προσπαθούσα να φτιάξω ένα βιογραφικό. Το να μπεις και να κάνεις τηλεόραση όντας τόσο μικρός, όχι σε ηλικία αλλά σε εμπειρία, μπορεί να σε κάνει να χαντακώσεις τον εαυτό σου μόνος σου. Γιατί όταν θα βγω στο γύρισμα, χωρίς να έχω τον χρόνο να κάνω μια πρόβα με τον συμπαίκτη μου, εγώ θα εκτεθώ». συμπλήρωσε ο Γιάννης Βασιλώττος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

«Τότε βέβαια δεν μπήκα στη σειρά, αλλά μπήκα έναν χρόνο μετά με τον ρόλο του Μπάμπη και με αγκάλιασαν όλοι οι συνεργάτες».