Γιάννης Βογιατζής: «Ο Βοσκόπουλος ήταν κολλητός μου αλλά χάλασε η φιλία μας και δεν ξέρω γιατί»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

1 Φεβρουαρίου 2023 08:22

Ο Γιάννης Βογιατζής έκανε αναδρομή στη ζωή του και μίλησε για την καριέρα του, την απόφασή του να σταματήσει τις εμφανίσεις, ενώ θυμήθηκε τη φιλία του με τον Τόλη Βοσκόπουλο, τα δύσκολα παιδικά χρόνια της Κατοχής και τη σύζυγό του που παντρεύτηκε δύο φορές.

«Έφυγα αξιοπρεπώς από τη δουλειά, από το 2008 σταμάτησα. Μου έκαναν προτάσεις και μετά από πέντε χρόνια που σταμάτησα. Δέχτηκα πρόταση από μια τραγουδίστρια φίρμα να βάψω τα μαλλιά μου για να βγαίνω guest και αρνήθηκα», είπε ο τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής στην εκπομπή «Ελένη» του MEGA.

Ο γνωστός καλλιτέχνης δήλωσε πως του αρέσει να βλέπει τον εαυτό του νέο αλλά και τώρα, ενώ μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια κατά την Κατοχή.

«Μου αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου όταν ήμουν νέος και μου αρέσει και τώρα που έχω μεγαλώσει. Πέρασα την Κατοχή παιδάκι με μια χήρα μάνα και είχα ανάγκη να ζήσω. Φάγαμε σκύλο εν γνώσει μας για να ζήσουμε», τόνισε.

Ο Βογιατζής μίλησε και για τους ηθοποιούς με τους οποίους είχε συνεργαστεί στο παρελθόν. «Καθόμασταν με τον Φώτη Μεταξόπουλο και ακούγαμε τις διδαχές του Ορέστη Μακρή. Η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν η Ρένα Βλαχοπούλου των ταινιών. Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν ο κολλητός μου και κάποια στιγμή χάλασε η φιλία μας και ούτε ξέρω γιατί».

Ο τραγουδιστής στάθηκε και στη γνωριμία του με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο. «Είχα επιτυχία στο γυναικείο φύλο αλλά δεν πουλούσα τον εαυτό μου για να κάνω τον γκόμενο. Για τέσσερα χρόνια υπήρξα ο τραγουδιστής των βασιλικών ανακτόρων. Όπου πήγαινε το βασιλικό ζεύγος να πήγαινα και εγώ μαζί να τραγουδήσω. Είχαμε γνωριστεί με τον Κωνσταντίνο και ήταν καταπληκτικό παιδί».

Αναφέρθηκε, τέλος, και στην σύζυγό του με την οποία έχει παντρευτεί δύο φορές. «Με τη γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι από το 1978 με πολιτικό γάμο. Είχε προηγηθεί ο γάμος της Ελένης και μας άρεσε πάρα πολύ που παντρευτήκαμε και με Ορθόδοξο γάμο.

Πήγαμε στον γάμο της Ελένης και μου λέει η γυναίκα μου ‘δεν παντρευόμαστε και εμείς ορθόδοξα’;’. Η Ελένη είναι δώρο θεού και μέρα παρά μέρα πήγαινα στην εκπομπή της».